Yıldıray Çiçek / TÜRKGÜN

Kemal Kılıçdaroğlu son zamanlarda uyuşturucu işine büyük merak sardı. Bu konuda da hükümete yönelik iftiralar atıyor, basit basit senaryolar yazıyor ama ilginç olan şu, terör örgütü PKK’nın en büyük geliri uyuşturucu üretimi ve ticareti iken oraya hiç dokunmuyor. Beyin balataları öylesine yanmış durumda ki, bir gün çıkıp “Sen asıl vergiyi alınması gerekenden alacaksın. Uyuşturucu ticareti yapan adamdan vergiyi alacaksın, organ ticareti yapan adamdan vergiyi alacaksın” demişti…

Bugün de uyuşturucu çeteleriyle büyük mücadele veren hükümeti “Milyar dolarları yani uyuşturucu paralarını cari açık için kullandılar” şeklinde suçluyor. Karar ver Kılıçdaroğlu, uyuşturucu ticareti yapandan vergi mi alınmalı mı? Sen iktidar olursan demek uyuşturucu ticaretini devlet eliyle yapacaksın öyle mi? “Cari açığı uyuşturucu parasıyla kapattılar” diyen zehirli ve iftiracı dilin niçin asıl işi uyuşturucu üretimi ve ticareti olan terör örgütü PKK’ya hiç dokunmuyor? HDP Eşbaşkanı Pervin Buldan’a “Ortağım PKK’nın uyuşturucu trafiği nasıl?” diye sorsan sana harita da teker teker gösterir. Sordun mu hiç?

Mesela terör örgütü PKK, uyuşturucu üretimini daha çok Suriye’de YPG eliyle yapıyor. Peki, bu kadar uyuşturucu konusuna merak sardın, hükümeti “Uyuşturucu ticareti yaparak cari açık kapatmakla” suçluyorsun niçin Türk devletinin terör örgütü YPG’yi ezmesinin önüne geçmeye çalışıyorsun?

Yoksa PKK’nın uyuşturucu trafiğinden CHP’ye pay mı alıyorsun? Aracı HDP mi? Terör örgütü YPG’yi ezmek için çıkarılan tezkerelere “Hayır” diyen sensin. “YPG’yi terör örgütü olarak değil. Vatanını savunan, koruyan oluşum olarak görüyoruz” diyen sensin. “Türkiye’nin beka problemi yok. YPG bize saldırmaz” diyen sensin…

Terör örgütü YPG’ye gönderilmek üzere olan 250 Bin “Uyuşturucu- Cesaret Hapı” Adana Emniyet görevlileri sayesinde ele geçirilmişti. Yoksa bunun intikamını almak için mi Emniyet ve Jandarmayı hedef alıyorsun Kemal Kılıçdaroğlu?

Daha 3-4 ay önce Alman Deutschlandfunk haber sitesi terör örgütü PKK/YPG’nin yasa dışı göç, uyuşturucu ve insan kaçakçılığı konularında faaliyet göstererek büyük oranda maddi kazanç sağladığına dair haber yapmıştı. Almanya ziyaretinde bu haber sitesini de ziyaret et ve toz kondurmadığın PKK ve YPG’nin bu konuda ne haltlar karıştırdığına dair haberleri incele. Olur mu Bay Kemal?

Uyuşturucu ile dünyada en çok mücadele eden Türk devletine iftira atmaktan utanmayan Kemal Kılıçdaroğlu acaba bu tür propagandalarla ortağı HD(P) KK’yı mı koruyor? İnsan düşünmeden edemiyor. CHP’li Belediyenin cenaze taşıma aracında şehirlerarası uyuşturucu taşımasının trajedisi hala tartışılırken, Türk devletine böyle bir iftira atması oldukça manidar olmaktadır.

Kemal Kılıçdaroğlu uyuşturucu işine gerçekten kafayı sarmıştır. “Uyuşturucu ticareti yapan adamdan vergiyi alacaksın” şeklindeki kafa yapan açıklamalarıyla, “Milyar dolarları yani uyuşturucu paralarını cari açık için kullandılar” iftirasını yanyana getirince bir işler peşinde olduğu anlaşılmaktadır. Siyasi ve proje ortağı HDP olandan şüphelenmeyip kimden şüpheleneceğiz?

Kemal Kılıçdaroğlu bu uyuşturucu işine öyle kafayı sarmış ki, zaten içmeden kafayı bulduğunu “En iyi Ülkücü benim” diye ortada dolaşmasından anlıyoruz. Uyuşturucu poşette durduğu gibi durmaz Bay Kemal… Sana diyoruz; şu HD(P)KK’dan uzak dur. Karakterini, itibarını kaybettiğin gibi. Bu gidişle de az bir kalan aklını da yitireceksin…

Editör: Haber Merkezi