Porto Liverpool maçı ne zaman saat kaçta ve hangi kanalda? Porto Liverpool maçı canlı izle detaylarını haberimizde bulabilirsiniz. Avrupa'nın kulüpler düzeyinde en prestijli organizasyonu Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek final rövanş karşılaşmasında Porto Liverpool maçı var. Liverpool, ilk maçta Anfield'da saha ve seyirci avantajını da kullanarak rakibi Porto'yu 2-0 mağlup etmişti. Yarı final yolunda büyük avantaj elde eden Liverpool, Porto deplasmanında bu avantajını devam ettirebilecek mi merak ediliyor. Bu önemli maçı izlemek isteyen futbol severler ise, Porto Liverpool maçı ne zaman saat kaçta ve hangi kanalda? Porto Liverpool maçı canlı izle araştırması yapmaya devam ediyor. Peki, Porto Liverpool maçı ne zaman saat kaçta ve hangi kanalda? İşte, Porto Liverpool maçı canlı izle detayları...

Porto Liverpool maçı ne zaman saat kaçta ve hangi kanalda?

17 Nisan Çarşamba akşamı Türkiye saatiyle 22.00'da başlayacak maç Dragao Stadı'nda gerçekleşecek. Karşılaşmanın hakemi ise,  Hollandalı hakem Danny Makkelie. Karşılaşma beIN Sports 2 kanalında canlı olarak yayınlanacak. 

Porto Liverpool maçı canlı izlemek için buraya tıklayın (üyelik gerektirir)

Porto Liverpool maçı muhtemel ilk 11'ler...

Porto: Casillas, Telles, Felipe, Pepe, Militao, Corona, Herrera, Pereira, Otovio, Soares, Marega

Liverpool: Alisson, Alexander-Arnold, Matip, Dijk, Robertson, Henderson, Fabinho, Keita, Salah, Firmino, Salah

Ev sahibi ekipte Wilson Manafa maç kadrosuna alınmadı. Jesus Corona’nın durumu ise maç saatinde netleşecek. Live’de ise antrenman eksikliği bulunan Chamberlain ile hastalığı bulunan Dejan Lovren kadroda olamayacak.

Porto Liverpool istatistikleri

Bu sezon Şampiyonlar Ligi ikinci turunda ilk maçı iki ya da daha farklı kaybeden üç takımın ikisi tur atlamayı başardı (Manchester United vs PSG & Juventus vs Atletico Madrid).

Porto, Şampiyonlar Ligi/Şampiyon Kulüpler Kupası tarihinde ilk maçı iki ya da daha farklı kaybettiği altı eşleşmede de turu geçemedi.

Porto ile oynadığı yedi maçı kaybetmeyen Liverpool (4G 3B), son üç karşılaşmada kalesinde gol görmedi.

Porto, Avrupa kupaları tarihindeki en ağır iç saha yenilgisini geçen sezon Liverpool'dan aldı (ikinci turda 0-5).

Son iki sezonda deplasmanda oynadığı dört Şampiyonlar Ligi eleme maçının üçünü kazanan Liverpool, sadece Roma'ya yenildi (geçen sezon yari finalde 2-4).

Editör: Haber Merkezi