Bugüne kadar, Türkiye üzerinde kim bir hesap yapıyorsa onların atan nabzı ve onların içimizdeki sesi olmuş olan Aslı Aydıntaşbaş isimli gazetecinin T24 haber sitesinden “Tunceli’deki av ihalesi tepkiler üzerine iptal edildi” başlıklı haberi alıntılayıp üzerine “Hangi bakanlık verdiyse o izni, bir daha böyle bir şey yapmasın. Dersim’in dağı, doğası, geyiği elaleme peşkeş çekilemez.” yorumunu yaptığını görünce dikkatimi çekti ve haberin içeriğine baktım.

          Haberin içeriği “CHP Tunceli Milletvekili Polat Şaroğlu, ABD’li bir ‘iş insanının’ Tunceli’de dağ keçisi avlama izin belgesinin iptal edildiğini açıkladı. Tunceli ABD’li bir ‘iş insanı’ için verilen özel av izin belgesi gelen tepkilerin ardından iptal edildi”. Ve “Dersim Belediye Başkanı Fatih Mehmet Maçoğlu dağ keçisini avlamaya gelecek avcı için Twitter hesabından “Bizim için doğadaki hiçbir cana asla paha biçilemez… Dürbünlü silahı ve 50 mermisiyle dağ keçisini katletmek için gelecek olan kişiye sesleniyorum. Yarın köylüler ve duyarlı tüm dostlarla orada seni bekliyor olacağım…” mesajını paylaşmıştı.” şeklindeydi.

          Tunceli Belediye Başkanı Fatih Mehmet Maçoğlu seçildikten sonra Belediye hizmet binasında Tunceli ismi yazan tabelayı “Dersim” diye çevirme alçaklığıyla gündem olmuştu. O günden sonra ne adını duyan, ne kendini gören oldu. Uzun bir aradan sonra Tunceli’deki geyiklerle gündem oldu.

          Devrimci, komünist, solcu, ikiyüzlü ezikler “geyik” meselesinden kahraman yaratma seferberliği başlattılar.

          “Helal komünist başkan”, “Komünist başkan ABD’li avcıyı bekliyor”, “Komünist başkan ABD’li karşısında doğayı ve hayvanları koruyacak”, “Komünist başkan ABD emperyalizmine kafa tutuyor” ve daha neler neler…

          Terör örgütü PKK ormanlarımızı yakıp, içinde yüz binlerce hayvanın ölümüne sebebiyet           verdiğinde bu pos bıyıklı komünist bir tepki gösterdi mi diye araştırdım, hiçbir tepkisini göremedim.

          Hatay’daki yangınla ilgili yorum yapmış, onunla ilgili de “Hatay’da çıkan orman yangını büyüyor. Yangının sebebi bilinmiyor. Bildiğimiz tek şey insanların ve doğanın rahminde yaşayan her bir canlının çığlıklarını yüreğimizde hissettiğimiz...” yorumunda bulunmuş…

          Terör örgütü PKK’ya bağlı çalışan “Ateşin Çocukları İnisiyatifi” isimli teröristler “Hatay Belen’deki faşist sürüleri, askeri alanı ve bütün şehri ateş, kül ve korku içerisinde bırakan kutsal ateşi yakan inisiyatifimizin doğal üyelerine bin selam olsun.” şeklinde orman yangınını sahiplendikten sonra pos bıyıklının niye bir tepkisi olmadı acaba?

          “Bizim için doğadaki hiçbir cana asla paha biçilemez” ve “doğanın rahminde yaşayan her bir canlının çığlıkları” edebiyatını yapan pos bıyıklı, PKK’nın yaktığını öğrenince dilini nasıl yuttu?

          “Ateşin Çocukları İnisiyatifi” sadece Hatay’daki orman yangınını değil, Kütahya, Mersin, Edirne, Uşak, Balıkesir, Muğla, İstanbul ve ilçelerindeki birçok orman yangınını üstlenmişti.

          “Komünist başkan ABD’li avcıyı bekliyor” spotlarıyla sanki antiemperyalist mücadele veriyor havası yarattıkları “Pos Bıyıklı Komünist Başkan”; Amerika’dan tonlarca silahı hibe alıp terör eylemi yapan PKK’ya susunca nasıl emperyalist olabiliyor farkında değil misiniz?

          İçinde milyonlarca ağaç barındıran ormanları yakan, içinde milyonlarca hayvanın yanmasını zevkle izleyen terör örgütüne karşı sus ama “ABD’li bir avcı gelip Tunceli’de geyik vuracak” diye ortaya çık, kahramanlık tasla…

Gelelim can alıcı soruya…

          Dağlarda domuz vurup yiyen PKK’lı teröristler, Tunceli dağlarında rahat gezdiği dönemlerde sence kaç tane geyik avlayıp yemiştir pos bıyıklı?

          Milyonlarca hayvanı diri diri yakan bu alçaklar yoksa Tunceli geyiklerine karşı çok mu merhametli, çok mu vicdanlı davranmıştır?

Bu komünist şarlatanlığını bırakın artık…

          Kimi zaman susarak, kimi zaman söylemlerle, kimi zaman eylemlerle desteklediğiniz terör örgütü PKK’ya tonlarca silah yardımı yaparken, bu ABD’li avcı bekleme geyiklerini gerçekten bırakın artık…

          Pos bıyıklı biraz adamsan, antiemperyalizmin zerre kırıntısı sende varsa ABD’nin eline silah tutuşturduğu taşeron terör örgütüne karşı Türk askerinin yanında yer al ve terör örgütü PKK’ya tavrını göster.

          Ve bugün “Askerimize, polisimize, halkımıza, doğamıza, hayvanımıza saldıran, ABD köpekliği yapan PKK’lı teröristlere ve diğer uzantılarına karşı Tunceli halkını mücadeleye davet ediyorum” diye sosyal medya hesabından bir mesaj paylaş!

Var mı o cesaret, o yürek sende?

Yoksa komünist şarlatanlıklarla medyada yer bulmaya devam mı edeceksin?

          Ya sen “Dersim’in dağı, doğası, geyiği elaleme peşkeş çekilemez.” sözleriyle atar gider yapan Aslı Aydıntaşbaş isimli sözde gazeteci, senin hayvanlarla birlikte orman yakan PKK’ya karşı bir tepkin olmuş muydu? Ömrünü “terörist Demirtaş serbest bırakılsın” propagandasına adamaktan başka ne yapıyorsun? O teröristin bu ülkeye hendek-çukur-Kobani olaylarındaki baş aktör olarak verdiği maddi ve manevi zararın hesabını yapabildin mi de ona “masum-kahraman” rolü veriyorsun?

          Şu işe bakın ki, Amerikancı Aslı ile pos bıyıklı komünist başkan, ABD’nin taşeron örgütü PKK karşısında dilini ortaklaşa yutuyor. Her ikisi de 846 kişinin azmettiricisi olan terörist Demirtaş için özgürlük istiyor.

          PKK’lı yaratıklara sahip çıkan bunların gerçekte doğa ve hayvan korumayla işi olur mu? Zaten doğaya ve hayvanların yaşam alanına, sahip çıktıkları bu PKK’lı yaratıklar zarar vermiyor mu?

          Türkiye’deki devrimci, komünist şarlatanlar kadar komik olan kimse yoktur. Hepsi ABD kucağına oturmuş antiemperyalizm nutukları atıyorlar.

          Türk ordusu, ABD emperyalizminin eline silah tutuşturduğu 4600 teröristi Afrin’de toprağa gömerken, bu şarlatanların tamamı PKK’lı o teröristlere ağıt yakmış ve Türk ordusunun operasyonunu engellemek için 3adeta paspas olup yerlere serilmedikleri kalmıştı.

          MHP Lideri Sayın Devlet Bahçeli bu şarlatanlara geçtiğimiz hafta ne güzel cevap vermiş ve bunlara geçit verilmeyeceğini duyurmuştu:

          “Türkiye Cumhuriyeti; pastane liberallerinin, meyhane devrimcilerinin, arada poşu takan, derede mekap giyen, tepeye varınca mermiyi yiyen kanlı bölücülerin, köşeleri kaybolmuş tatlı su kurnazlarının, pos bıyıklarıyla, doymayan kursaklarıyla boğazın iki yanına tutunmuş küreselcilerin eline, emeline, heveslerine, hedeflerine terk edilemez, Allah’ın izniyle de terk edilmeyecektir.

          Pos bıyıklı komünist başkan, Amerikancı Aslı Aydıntaşbaş ve benzerleri sahip çıktığınız ve terör eylemlerine sustuğunuz onun bunun çocukları (Ateşin Çocukları İnisiyatifi) Türkiye genelinde milyonlarca ağaç yakarken, Ülkü Ocaklarının Türk-İslam eğitimli çocukları, Türkiye genelinde geçtiğimiz hafta milyonlarca ağaç dikimi gerçekleştirdi.

          Ormanları içindeki hayvanlarla birlikte yakan PKK’lılara gönlünü, ruhunu ver sonra süslü nutuklarla doğayı, hayvanları koruyormuş gibi yap… Devrimci, komünist şarlatanlık böyle oluyor herhâlde?

          Bir elinde ayna, bir elinde cımbız Amerikancı Aslı ile pos bıyıklı komünist Maçoğlu sizin ipinizi nasıl aynı anda ABD’ye verdiler?

          Tunceli’deki Hızır’ın geyiklerini sizin gibi ABD taşeronu örgütlere sahip çıkan ABD çocukları koruyamaz… O yüzden devrimci, komünist geyiklerini artık bırakın…