Beş haftada denk maçlar izlediğimiz BSL’de tablo terse döndü. Bu hafta farklı skorlar gördük. Haftanın çekişmeli maçı Türk Telekom-Bahçeşehir Koleji arasındaydı. Dengede giden maçta Başkent ekibi ribaunt üstünlüğüne rağmen dış atışlara bel bağladı. 9/33 üç sayı performansıyla kazanmaya yakındı.

Bahçeşehir sakatlıktan dönen Bentil ile 75-74 kazandı. Karşıyaka17 farka ulaştığı maçta fren yapınca Semt Yalova 77, Cosey ve Jones ile geri dönüp öne geçti. Ancak finali tecrübe yaptı. İzmir ekibi sürprize izin vermedi.

Peterson-Melih düellosu şeklinde Fenerbahçe Beko-Gaziantep maçında, konuk bir ara 13 sayı öne fırladı. Kaptan Melih, 27 sayıyla Fenerbahçe’yi 22 farklı galibiyete taşıdı.

İlk periyodu 8-8 biten mücadelede Beşiktaş, Merkezefendi’yi üçüncü periyotta da 8 sayıda tuttu. Siyah beyazlılar 12 farkla kazanırken, Furkan, Egehan, Lawson öne çıktı. Daha çok kısalarla etkili olan Galatasaray’da Blacksear ve Kravih de devreye girdi. Geçen hafta Fenerbahçe’yi yenen Bursaspor önünde 99- 84’lük galibiyet geldi.

Skor 94-107 de olsa haftanın keyifli maçını Tofaş-Anadolu Efes oynadı.. İlk yarı Bursa ekibi öndeydi. Micic, 31 sayı 10 asist ile şov yaptı Efes kazandı.

B.Çekmece, Petkim’e karşı ilk periyot dışında müthiş savunma yaptı, iyi attı. 81-66’lık skorla rahat galip geldi. Ama Darüşşafaka ile oynadığı erteleme maçında zıt görüntü verdi. Fark maç içinde 40’a dayandı. Kazanan 89-66 Darüşşafaka oldu.