Haberal açıklamasında, “Şahsıma isnat edilen konularla ilgili hesabımı kamuoyu önünde ve de suçsuzluğun ‘suçluluk’ olarak kabul edildiği, başka bir deyişle millete hizmetin cezasız kalmayacağını adeta ispat etmeye çalışan zihniyetlerin işgal ettiği makamlarda gereği şekilde verdim” ifadelerini kullandı.

Haberal açıklamasında şu ifadeleri kullandı:
"Son günlerde basında şahsımla ilgili gerçek dışı beyanlarıyla kendisini hayatımda sadece 2 kez gördüğüm Yiğit Bulut denilen şahıs açıklamaları ile milletimizi yanıltmaya çalışmıştır. Bu kişi geçmişte Kanal B’ ye çalışmak için müracaatta bulunmuş, kurallarımıza uymadığı için kendisine görev verilmemiştir.

MHP Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli 23.09.2019 tarihinde Başkent Üniversitesi Ankara Hastanesine üst solunum yolları şikayetleriyle başvurmuş, 6 saat kendisine gerekli tedavi sağlanmış ve hastanemizden yürüyerek taburcu edilmiştir.Daha sonrasında Sayın Devlet Bahçeli beni arayarak teşekkür etmiştir.

Ülkemizin geçmiş dönemlerinin Başbakanı Merhum Bülent Ecevit de acilen Başkent Üniversitesi Ankara Hastanesine getirilmiş kendisi, hastanemizde 10 gün kadar bir sürede tedavi edilmiş bu tedavi esnasında hastanemizde bakanlar kurulu toplantısı yapmıştır ve 27.05.2002 tarihte sağlıklı bir şekilde görevine devam etmek üzere teşekkür ederek hastanemizden taburcu edilmiştir. Maalesef 4 yıl sonra 05.11.2006 tarihinde ebediyete intikal etmiştir.

Özetle;

Şahsıma isnat edilen konularla ilgili HESABIMI KAMUOYU ÖNÜNDE VE DE SUÇSUZLUĞUN "SUÇLULUK" olarak kabul edildiği, başka bir deyişle millete hizmetin CEZASIZ kalmayacağını adeta ispat etmeye çalışan zihniyetlerin İŞGAL ettiği makamlarda gereği şekilde verdim.

Çünkü, her zaman hedefim ve görevim DEMOKRASİ ve HUKUK KURALLARI içerisinde ülkemi YÜKSELTMEK VE YÜCELTMEK olmuştur.
Temenni ederim ki, HER KİŞİ VE KURUMDA HESABINI VEREBİLSİN."

Editör: Haber Merkezi