Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Bartın Belediye Başkan Yardımcıları Necmi Balık ve Hasan Arınan, Ar-Ge Başkanı Aykut Oktay Ulu, Ar-Ge Başkan Yardımcısı Ercüment Özçelik, daire müdürleri ve teknik personelin katılımıyla haftalık değerlendirme toplantısı gerçekleştirdi. Toplantının ardından açıklamada bulunan Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın; “Belediye Başkan Yardımcılarımızın ve daire müdürlerimizin katılımı ile değerlendirme toplantısı gerçekleştirdik. Toplantıda şehrimize daha güzel hizmet etmek için koordinasyon içerisinde olarak çalıştığımız mesai arkadaşlarımızla devam eden ve yeni başlayacak olan çalışmalarımız hakkında fikir alışverişlerinde bulunduk. Toplantımızın hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

 TEŞEKKÜR BELGESİ TAKDİM EDİLDİ

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Bartın Belediyesi Şehir Tiyatrosu Genel Sanat Yönetmeni ve Bartın Kültür ve Sanat Derneği Başkanı Zafer Gecegörür’ü makamında ağırladı. Sohbet havasında geçen ziyarette Genel Sanat Yönetmeni Gecegörür, Bartın Belediyesi ev sahipliğinde gerçekleştirilen 26. Uluslararası Bartın Tiyatro Festivali’nde ki emek ve katkılarından dolayı Belediye Başkanı Cemal Akın’a teşekkür belgesi takdim etti. Nazik ziyareti için Gecegörür’e teşekkür eden Başkan Akın ise kültürel ve sanatsal faaliyetlerin destekçisi olamaya devam edeceklerini ifade etti.

“Emeği Olan Herkese Teşekkür Ediyorum”

Ziyaret sonrası değerlendirmelerde bulunan Başkan Akın; “Ziyaretime gelen Bartın Kültür ve Sanat Derneği Başkanı Sayın Zafer Gecegörür hazırladıkları etkinlik ve projelere desteklerimiz için teşekkür belgesi takdim etti.  Zafer Bey’e nazik ziyareti için teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum. Değerli misafirimizle geçmiş olduğumuz günlerde düzenlediğimiz 26. Uluslararası Bartın Tiyatro Festivali hakkında sohbet ettik. Çok önemli bir etkinliği geride bıraktık. Covid-19 salgını önlemleri nedeniyle iki yıldır yapılamayan festivalimiz kaldığı yerden devam etti. Sekiz gün süren festivalde beş topluluk sekiz oyunla yer aldı. Ayrıca tiyatro alanındaki sanat insanları on ayrı atölye ve söyleşiler için katıldı. 26. festivalimizde toplam 65 kişiyi ağırladık. Böyle bir festivalin düzenlenmesinde emeği olan herkese teşekkür ediyorum. Bu festivalde Anadolu Seyircileri Tiyatro Ödülleri’ne de ikinci kez ev sahipliği yaptık. Festivale katılan tüm akademisyenlerimize, tiyatro sanatçılarımıza, katılan tüm gruplara ve drama-tiyatro öğrencilerimize teşekkür ediyorum. Etkinliklere yoğun ilgi gösteren halkımıza da şükranlarımı sunuyorum” dedi.

“İHTİYAÇ DUYULAN TÜM NOKTALARDA GEREKENİ YAPIYORUZ”

Bartın Belediyesi Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü ekipleri tarafından Orduyeri Mahallesinde meydana gelen ana şebeke hattı arızası onarım çalışması ile Gecen Mahallesi sokaklarında 1200 metrelik menfez temizliği çalışması yapıldı. Çalışmalarla ilgili bilgi veren Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın; “Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü ekiplerimiz tarafından şehir merkezinde önemli çalışmalar yapılıyor. İhtiyaç duyulan tüm noktalarda gerekeni yapıyoruz. Bu kapsamda da Orduyeri Mahallesinde meydana gelen ana şebeke hattı arızası onarıldı. Yine Gecen Mahallesi sokaklarında 1200 metrelik menfez temizliği çalışması gerçekleştirildi. Görev alan personelimize teşekkür ediyorum” dedi.

"KADINA ŞİDDET VE ÖFKE KONTROLÜ" EĞİTİMİ VERİLDİ

Bartın Belediyesi ve Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü(ŞÖNİM)  işbirliğinde Belediye personeline yönelik "Kadına Şiddet ve Öfke Kontrolü" eğitimi verildi. ŞÖNİM Görevlisi Umut Çağla Yılmaz tarafından verilen eğitime yoğun katım oldu. Eğim faaliyetlerine önem verildiğini belirten Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın; “Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü Şiddet Önleme ve İzleme Merkezi Müdürlüğü tarafından belediye personelimize yönelik eğitim verildi. "Kadına Şiddet ve Öfke Kontrolü" konusunda detaylı bilgilendirme yapıldı. Bizler Bartın Belediyesi olarak personelimizin kendi alanlarında ki gelişimleri için hizmet içi eğitim faaliyetlerinde bulunuyoruz. Bunlara ilave olarak da bu tür eğitim faaliyetleriyle personelimizi bilgilendiriyoruz. Bugün ki eğitim programını gerçekleştiren ŞÖNİM Görevlisi Sayın Umut Çağla Yılmaz’a teşekkür ediyorum” dedi.

BAŞKAN AKIN’DAN BAŞSAVCI KAYNAK’A ZİYARET

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Bartın Cumhuriyet Başsavcısı Faruk Kaynak’ı makamında ziyaret etti. Sohbet havasında geçen ziyarette Başkan Akın, misafirperverliği için Başsavcı Kaynak’a teşekkür etti. Başsavcı Kaynak ise Başkan Akın’a ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, çalışmalarında kolaylık diledi. Ziyaretin ardından Başkan Akın, Bartın Cumhuriyet Başsavcısı Faruk Kaynak ile birlikte Adliye Binası çevresinde çalışma yapılacak alanda incelemelerde bulundu. Fen İşleri Müdürü Çetin Önder, Park ve Bahçeler Müdürü Meltem Cemaloğlu ve ilgili personelin hazır bulunduğu incelemede Adliye Binası çevresinde yapılacak olan çevre düzenlemesi ile ilgili fikir alışverişinde bulunuldu.

 “ÇÖZÜM ODAKLI HİZMETLERİMİZE DEVAM EDİYORUZ”

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, esnaf ve vatandaşlarla makamında bir araya gelerek, talep ve önerileri dinledi. Ziyaretler kapsamında Başkan Akın; Karasu Köyü Muhtarı Nadir Küçükaltay, Tabanözü Köyü Muhtarı Özcan Nane, Terkahatipler Köyü Muhtarı Hulusi Külük, Akağaç Köyü Muhtarı Katip Cumhur, Küçükkızılkum Köyü Muhtarı Recep Denizer, Bartın Üniversitesi Antrenörlük Bölüm Başkanı Prof. Dr. Bilal Demirhan ve Bartın Belediyesi Güreş Takımı Antrenörü Ünal Özkan,  İstiklal İlkokulu Müdürü Taner Evren, Müdür Yardımcısı Çetin Üstünyer, Öğretmenler Mehmet Civelek, Turgay Alan ve İlter Altun, İmam Hatip Lisesi Beden Eğitimi Öğretmeni Aydın Taşpınar, Milliyetçi Hareket Partisi Bartın Merkez İlçe Yönetim Kurulu Üyemiz Aydın Gün, Milliyetçi Hareket Partisi Köy Temsilcisi Hüseyin Gürcan, Geçmiş dönem MHP Belediye Meclis Üyesi adayı Mimar Murat Kaya ve eşi Göktepe Mefruşat Sahibi Aynur Göktepe Kaya, Kuyumcu Ethem Sahibi Ethem Özkoç ve Özardıç İnş. Nak. Tic. ve San. Ltd. Şti. Sahibi Melih Özardıç, Akıncılar Proje sahibi Naim Akıncı, Terminal Taksi şoför esnaflarından Murat Çomak, Bartın’la Alakalı Haber Sitesi Sahibi Serkan Girgin ile çok sayıda esnaf ve vatandaşı makamında ağırladı.

“Ziyaretleri İçin Teşekkür Ediyorum”

Esnaf ve vatandaşlar, bu ziyaretlerinde hem sorunlarını iletme fırsatı buldu, hem de göreve geldikleri günden bu yana yaptıkları gayretli çalışmalardan dolayı Başkan Akın’a teşekkür etti. Önerileri ve talepleri dinlen Akın, nazik ziyaretleri için misafirlerine teşekkür etti. Ziyaretler sonrası yaptığı açıklamasında Akın; “Vatandaşlarımızın ziyaretlerinden ziyadesiyle memnun oluyoruz. Vatandaşlarımızın  talep ve önerilerini dinleyerek ilgili müdürlüklerimize gerekli talimatları vererek, çözüm odaklı hizmetlerimize devam ediyoruz.  Belediyemizi ziyarete gelen misafirlerimizle belediye çalışmalarımız, projelerimiz hakkında ve çeşitli konularda sohbet ettik. Ziyaretleri için teşekkür ediyorum” dedi.

Editör: Haber Merkezi