Kurban Bayramı nedeniyle Fenerbahçe Spor Kulübü, Faruk Ilgaz Tesisleri’nde bayramlaşma töreni gerçekleştirildi. Törene, Vefa Küçük, Başkan Ali Koç, Genel Sekreter Burak Çağlan Kızılhan, yönetim kurulu ve genel kurul üyelerinin yanı sıra amatör branşlardan sporcular da katılım gösterdi. Her şey normal bir şekilde ilerlerken, çılgın taraftar Rambo Okan’ın bayramlaşma sırasında Ali Koç’tan makas alması sosyal medyayı salladı. Gözler yine Rambo Okan’a ve kim olduğuna çevrildi…

RAMBO OKAN KİMDİR?

ALİ SAMİYEN'E BAYRAK DİKMİŞTİ

Okan Güler, Ali Samiyen Stadı'na Fenerbahçe bayrağı dikerek adını tüm Türkiye'ye duyurmuştu.

2010'DA YOLLARI KESİŞMİŞTİ

23 Ekim 2010'da Kadıköy'de silahlı bir protestoya karışan "Rambo" lakaplı Okan Güler, Ali Koç'u istemişti. Habertürk Haber Merkezi'nin haberine göre Şükrü Saracoğlu Stadı'nın yakınındaki olay yerine Fenerbahçe Kulübü'nden bazı üç görevli gelerek ikna çalışmaları yapılmıştı. 3 saat süren ikna çalışmaları sonrasında Rambo Okan , Ali Koç ile telefonla görüştürüldükten sonra ikna edilmiş ve elindeki silah ile birlikte gözaltına alınmıştı. Ekip otosuna bindirilen Rambo, "Ali Koç başkan, Fenerbahçe şampiyon. Aziz istifa" şeklinde bağırmıştı.

"AZİZ YILDIRIM'I PROTESTO İÇİN YAPTIM" DEMİŞTİ

Asayiş Şube Müdürlüğü'ne getirilen Okan Güler, verdiği ifadede, "Silahı çalmadım. Buldum. Silahla Feneryuma girip Aziz Yıldırım'ı protesto edecektim. İçerde bulunan personeli dışarı çıkararak kendimi rehin alacaktım. Aziz Yıldırım'ı başkan olarak istemiyorum. Ali Koç Fenerbahçe'ye başkan olana kadar Fenerbahçeliliğimi dondurdum. Amacım Aziz Yıldırım'a gönderme yapmaktı. Her delikanlı benim gibi olsa" demişti.

İŞTE O GÖRÜNTÜLER

 

Editör: Haber Merkezi