Real Madrid, Şampiyonlar Ligi yarı final ilk maçında Chelsea'yi konuk etti. Yarı Şampiyonlar Ligi yarı finalinde Chelsea öne geçtiği maçta Real Madrid ile 1-1 berabere kaldı. Pulusic'in attığı golle geriye düşen Real Madrid'de Benzema yarı final biletinin ucundan tuttu. Rövanş mücadelesi 5 Mayıs'ta oynanacak.

Avrupa kupalarında dördüncü kez karşılaşmaya hazırlanan Chelsea ile Real Madrid, bundan önce 1971 Kupa Galipleri Kupası finali ve 1998 Süper Kupa'da rakip olmuştu. 

REAL MADRİD CHELSEA MAÇI ÖZETİNİ İZLE(ÜYELİK GEREKTİREBİLİR)

REAL MADRİD'DE SON DURUM

Zinedine Zidane yönetimindeki İspanyol devi, evinde avantajlı bir skor alarak turun kapısını aralamayı hedefliyor. Real Madrid; Inter, Shakhtar Donetsk ve Borussia Mönchengladbach'ın yer aldığı A Grubu'nu lider bitirerek eleme turlarına kalmıştı.Son 16 Turu'nda Atalanta engelini aşan eflatun-beyazlılar, çeyrek finalde ise Liverpool'u elemeyi başarmıştı.

Real Madrid Chelsea maçı şifresiz izle

CHELSEA'DE SON DURUM

Thomas Tuchel'in göreve gelmesinden sonra başarılı bir grafik yakalayan Chelsea ise İspanya'dan iyi bir skorla ayrılmanın hesaplarını yapıyor.İngiliz ekibi; Sevilla, Rennes ve Krasnodar'ın olduğu E Grubu'nu zirvede tamamlayarak adını son 16 takım arasına yazdırmıştı.Sonrasında Atletico Madrid'i eleyen Chelsea, önceki turda ise Porto'yu saf dışı bırakmıştı. 

REAL MADRİD CHELSEA MAÇI SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Real Madrid Chelsea maçı bu akşam saat 22:00'da canlı olarak yayınlanacak. Mücadele beIN Sports 4 beIN Sports Haber kanalından canlı olarak yayınlanacak ve şifresiz olacak.

Kanal İsmi beIN SPORTS HABER
Frekans 12378
Polarizasyon H - Yatay
SR 30000
FEC 3/4

Real Madrid Chelsea maçı şifresiz izle

REAL MADRİD - CHELSEA MUHTEMEL 11'LER:

Real Madrid: Courtois, Carvajal, Militao, Varane, Nacho, Casemiro, Modric, Kroos, Asensio, Vinicius, Benzema

Chelsea: Mendy, Azpilicueta, Silva, Rüdiger, James, Chilwell, Jorginho, Kante, Mount, Werner, Havertz

Editör: Haber Merkezi