BAŞKAN AVCI, KARANFİL BIRAKTI

MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı’nın düzenlediği anma programında, merkez Çukurova ilçesinde bulunan Kabasakal Mezarlığı’nda bir araya gelen MHP’nin önemli isimleri, merhum Yıldırım için dua ettiler. Kuran tilaveti ve dua ile başlayan programda MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, tüm katılımcılar adına Recai Yıldırım’ın kabrine ve mezar taşına kırmızı karanfiller bıraktı.

KATILAN İSİMLER

Anma etkinliğine ayrıca MHP MYK Üyesi Uğur Öztürk, MHP Genel Başkan Başdanışmanı Hüseyin Sözlü, Adana Ülkü Ocakları Başkanı Emin Canlı, MHP Seyhan İlçe Başkanı Baha Bener, MHP Yüreğir İlçe Başkanı Yıldıray Şener, MHP Çukurova İlçe Başkanı Hasan Öztuğ, MHP Sarıçam İlçe Başkanı Mustafa Kızılelma, Adana Taşmedreseli Ülkücüler Platformu Başkanı Sefer Tatlı, MHP Adana eski İl Başkanları Mustafa İzgioğlu, Yusuf Baş, MHP Üstkurul Delegesi Ali Uğur Akbaş ve Yıldırım’ın oğlu Hakan Yıldırım da katıldı.

ÖNEMLİ GÖREVLER ÜSTLENDİ

Adana’da 2 Şubat 1950’de doğan Recai Yıldırım, 1980 öncesinde ve sonrasında lise yıllarından itibaren Ülkücü-Milliyetçi Hareket’in içinde yer aldı, birçok zorluklar ve mağduriyetler yaşadı. Adana Ülkü Ocakları Başkanlığı, MHP Adana İl Başkanlığı görevlerinin yanı sıra, MHP Genel Sekreter Yardımcılığı, MHP Genel Başkan Yardımcılığı da yapan Yıldırım, 21. ve 23. Dönemlerde milletvekili seçilerek Meclis’te Adana’yı temsil etti.

“EMMİ: ADANA’NIN AĞABEYİ”

Evli ve 5 çocuk babası olan Recai Yıldırım, 26 Eylül 2014’te tedavi gördüğü hastalığa yenik düşerek hayatını kaybetti. Parti içinde ‘Adana’nın ağabeyi’ olarak hüsnükabul gören, teşkilat içinde, sosyal hayatta ve basın camiasında ‘Emmi’ ismiyle de bilinen merhum Yıldırım, hayatına yansıttığı mütevazı tarzıyla sevilen bir siyasetçiydi.

Editör: Haber Merkezi