Manevi değeri çok büyük olan Anneler Günü 9 Mayıs tarihinde kutlanıyor. Sadece annelerin değil onlar kadar değerli olan teyzelerimizin, kayınvalidelerin, ablaların da anneler günü kutlanıyor. Onlara en değerli hediyeyi anneler günü resimli mesajları ile verebilirsiniz. Bu sebeple en anlamlı anneler günü mesajlarını haberimizde derledik. Anneler gününüz kutlu olsun.

ANNELER GÜNÜ TARİHÇESİ

Anneler Günü'nün ortaya çıkışı ile ilgili birçok rivayet bulunuyor Bunlardan en çok konuşulanı ise ABD'nin Virginia eyaletinde ikamet eden öğretmen Anna Jarvis isimli bir kadın, 1905 yılında vefat eden annesi için her yıl kutlama yapmak istemiştir. 1914 yılının ikinci pazarı anneler günü olarak ilan edilmiştir. 

EN GÜZEL ANNELER GÜNÜ MESAJLARI

“Benim biricik annem, kalbimde daima çok özel bir yerin olacak.”

Büyüyen ailemize her zaman yüreğinizi, ruhunuzu ve daha fazlasını veren ve bize en iyisini yapabileceğiniz için teşekkür ederiz.

“Büyüyen ailemize her zaman yüreğini, ruhunu ve daha fazlasını verdiğin için her zaman en iyisi için çabaladığın için teşekkür ederiz.”

- Evimin neşesi, dünyamın güneşi, mutluluğum, huzurum en büyük servetim sensin benim canım Annem. Anneler günün kutlu olsun.

Anneler günü mesajları

“Azalmayan desteğin ve cesaretin beni her türlü başarıya götürdü. Hayatın her zaman neşeyle ve mutluluğunla dolu olsun. Seni çok seviyorum annem.”

“Benim için her gün Anneler Günü! Senin yanında olmak çok güzel hissettiriyor.”

- Benim için herşeye katlanan her zaman yanımda olan değeri biçilmeyen dünyanın en güzel annesinin anneler gününü kutluyorum.

Anneler günü mesajları

- Ben gülünce gülen, ağladığımda ağlayan benim için yaşayan dünyadaki en büyük şansım benim biricik annem Anneler günün kutlu olsun.

“Sevginin sıcaklığı, ilk günkü gibi kucaklaman, güzel gülüşlerin hiçbir zaman başka bir yerde bulunamaz. Seni seviyorum anne. Anneler Günün kutlu olsun!”

“Bu özel günde kalbinin istediği her şey senin olsun. Anneler Gün’ün kutlu olsun annem!”

“Gülümsemen, desteğin ve sevgin olmadan bir gün bile geçiremem. Anneler Günün kutlu olsun!”

Anneler günü mesajları

“Annem sen iyisisin! Yaptığın her şey için teşekkürler. Anneler Günü’n kutlu olsun!”

“Hiçbir zaman hayal kırıklığına uğramadım. Asla görmezden gelemem. Biliyorum hep benim için buradasın! Anneler Gününde sevgilim, canım anneme sevgiler!”

“Birçok insan için önemlisin, ama annem olmak için yaptığın inanılmaz işler için özellikle minnettarım.”

“Günümü aydınlatan ve hayatımı anlamlandıransın. Seninle gülümsemeden bir gün geçirmeyi hayal edemiyorum. Anneler Günün kutlu olsun!”

Anneler günü mesajları

“Anneler Günün kutlu olsun! Sen hayatımdaki en özel ve en önemli kadınsın. Seni seviyorum anne!”

*Geleceğini oluşturacak her yeni günün bir önceki günden daha güzel, isteklerine uygun ve seni mutlu edecek şekilde olmasını dilerim. Anneler günün kutlu olsun benim melek annem.

*Anne senin yüreğin taş olsa dayanır mı, kuş olsa, çiçek olsa, gündüz olsa, kırılmaz mı? Acıdan bir sap menekşenin boynu bu kez dağlar doğursun beni anne. Sen de ılık bir yağmur ol durmadan yağ kanayan yerlerime. Anneler günün kutlu olsun canım annem 

Anneler günü mesajları

“En harika arkadaşlarımdan biri, gezegendeki en harika annelerden birisin! Anneler Günün kutlu olsun!"

“Senin çocuğun olmaktan gurur duyuyorum.”

“En başından beri beni besleyen, yanımda dualar eden, benim için endişelenen, bana rehberlik eden ve her arayışımda beni destekleyen kişi sendin. İhtiyacım olan sevgi ile her gün yanımda olduğun için çok teşekkür ederim. ”

Anneler günü mesajları

Anneler günü mesajları

 

Editör: Haber Merkezi