Resimli, yazılı en güzel cuma mesajları haberimizdeki cuma mesajlarını kolayca kopyalabilir, sosyal medya hesabınızda paylaşabilir ve sevdiklerinize SMS ve Whatsapp yoluyla gönderebilirsiniz. Daha cuma akşamına erişmeden, perşembe gecesinden, pek çok kişi, sevdiklerine ve yakınlarına gönderecileceği Resimli, yazılı en güzel cuma mesajları aramaya başlıyor. Bu mesajlar ile inananlar, kalplerinde olan güzel duyguları karşı tarafa kolayca iletme imkanı buluyor. Cuma günü Müslümanlar için çok değerli ve önemli bir gün, İşte bu günde, kolaylıkla gönderebileceğiniz bir mesajla sevdikleriniz mutlu edin...

24 Mayıs uzun kısa, resimli, yazılı ve anlamlı cuma mesajları

Af dilemekten çekinmeyin, Hiç bir günah ALLAH'ın Rahmetinden büyük değildir. Hayırlı Cumalar.

Rabbim sen kalbi kırıkların sığınağı, yolda kalmışların yoldaşı, sen yalnızlığıma arkadaş olan ve tüm gönüllerin dert ortağısın. beni benden uzağa at, senden uzağa atma. cumanız mübarek olsun.

Ya Rab, kusurumuzu affet. Bizi Kendine kul kabul et. Emanetini kabzetmek zamanına kadar bizi emanette emin kıl. Amin! Hayırlı cumalar.

Dünyada bir olan sende bin olsun, kainatta damla olan sende okyanus olsun. El açıp dua etiğin her şey bugün kabul olsun, amin! Hayırlı Cumalar dilerim.

Allah'ım! Akşama ulaştığımız gibi sabaha, sabah ulaştığımız gibi de akşama ulaşmayı nasip eyle. Sağlımızı koru ve hastalara şifa ver. Hayırlı bereketli cumalar dilerim.

Hayırlar feth ola,
Şerler def ola,
Hayırlar hep bizi bula,
Ramazan'ımız ve Cuma'mız mübarek ola..

Veysel Karani Hazretlerine sorarlar;
Nasılsınız?
Cevap manidardır;
Akşama çıkıp çıkamayacağını bilemeyen bir insan nasıl olursa.

Sevenleri ısrarla kendisinden bir nasihat duymak isterler..
O gülümser ve;

Allah'ı bilir misiniz?
Evet biliriz.
Öyleyse başka şey bilmeseniz de olur.

Efendim bir nasihat daha...
Allah sizi bilir mi?
Elbette bilir...
Öyleyse başkaları bilmese de olur...

CUMAMIZ MÜBAREK OLSUN.

Yâ erhamerrahimîn! Bildiğimiz-bilmediğimiz bütün iyilikleri ver, bildiğimiz-bilmediğimiz bütün kötülüklerden muhafaza et, her işimizin sonunu güzel eyle, dünya sıkıntılarından ve ahıret azabından bizi koru . . .
" lâ ilâhe illâ ente sübhâneke innî küntü mine’z-zâlimîn. . . " Hasbünellahü ve ni´mel vekil . . . Ve la havle ve la kuvvete illa billahil aliyyil azim . . . Ve sallAllah'ü ala seyyidina Muhammedin ve ala alihi ve sahbihi vesellem . . . Âmîn . . . Velhamdü lillahi Rabbilâlemîn
Cumamız mübarek olsun hayırlara vesile olsun Nur olsun Bayram olsun İnşaAllah !

Allah'ım! Bana kendi sevgisini ve senin yanında sevgisi bana fayda verecek kimsenin sevgisini ver. (Tirmizî, Deavât,73.) Cumanız mübarek olsun.

 Ey Rabbim! Evimizden bereketi, dilimizden duayı, kalbimizden senin ve Resulünün sevgisini eksik etme. Dualarımızı kabul, ömrümüzü nurlu kıl. Amin. Hayırlı cumalar.

Allah'ım! Sen affedicisin, Kerim'sin, affı seversin, beni affet. (Tirmizî, Deavât, 84.) Cumanız mübarek olsun. Hayırlı cumalar.

İnsan; Geçmişin Hasretçisi, Geleceğin Özlemcisi, Yaşadığı Anın Şikayеtçisidir! ALLAH bizi şikayеt değil Şükredenlerden eylesin. (Amin) Hayırlı Cumalar .

Cumа gibi günümüz var. İslam gibi dinimiz var. Muhammed gibi sahimiz var. Allah dedim, dostum dedim, 99 ismine mühür vurdum, üstünе .

Allah'ım! Cehenneme götüren fitneden, cehennemin azabından, zenginliğin ve fakirliğin şerrinden sana sığınırım. (Ebu Dâvûd, Vitr, 32.) Cumanız mübarek olsun.

Allah'ım! Geçmiş ve gelecek, gizli ve açık bütün günahlarımı bağışla! Benim ilâhım Sensin. Senden başka ilâh yoktur. (Buhârî, Tevhîd, 35) Hayırlı cumalar.

Allahım! Bilerek vеya bilmеyеrеk isledigimiz hatalarimizi, günahlarimizi bagsla. Bizlere Merhamet buyur. süphesiz Sen mеrhamеtlilеrin en mеrhamеtlisisin .

Allah'ım rızkımıza bolluk, kalbimize ferahlık, ömrümüze bereket ver! Amin. Cumanız mübarek olsun.

Ey büyük Rabbim. Hayrı ve şerri ayırt edebilmeyi, imtihan olarak verdiklerine yürekten Amenna diyebilmeyi, göstermiş olduğun yolda yürümeyi, Senin yolundan ayrılmamayı, Seni en çok sevenlerden olmayı bana ve sevdiklerime nasip eyle…. Hayırlı Cumalar..

Güzellikler içinizi aydınlatsın, yüzünüzden ve yüreğinizden tebessüm eksilmesin. Rabbim, sevdiği kullarından eylesin sizleri ve tabi ki bizleri. Hayırlı cumalar dilerim.

Kalbimiz iman ile gönlümüz İslam ile dilimiz Kur’an ile kulağımız ezan ile gözümüz nur ile dolsun… Evimiz huzurlu ve neşeli olsun. Hayırlı Cumalar…

Allahım, aklıma ilim ve hikmet; fikrime, feraset ve basiret; bedenime sıhhat ve afiyet; ruhuma da, tekamül ve metanet ihsan eyle. Cumamız mübarek olsun, amin!

'Ben, beni seven ümmetimi almadan cennete girmem' diyen Sevgilinin (s.a.s.) ümmeti olmanın hakkını verebilmek duası ile… Hayırlı cumalar dilerim.

Nice adamlar vardır ki, ne bir ticaret nede bir alış-veriş Allah’ı anmaktan (O’na ibadet etmekten ve emirlerine bağlamaktan), namazı gereği üzere kılmaktan ve zekat vermekten kendilerini alıkoymaz. (Nur, 37) Cuma Gününüz Bin Mübarek Olsun! Selam ve Dua İle…

Ömrümüzün hikayesini yazan en büyük ve en güzel yazıcı olan Rabbim, gönlünüzden geçen güzellikleri alnımıza kader diye yazsın! Amin. Hayırlı cumalar dilerim.

Rabbim! Zindan bana, bunların beni çağırdıklarından daha sevimlidir. (Yusuf Suresi) Hayırlı Cumalar! Selam ve Dua ile…

Allah'ım! Dillere destan, yüreklere ferahlık olan merhametin ile günahlarımızı affeyle. Amin! Tüm müslümanların cuması mübarek olsun. Hayırlı, bereketli, huzurlu ve sağlık dolu günler dilerim.

Ey İman edenler! Rüku edin, secde edin, Rabbinize ibadet edin, hayır işleyin ki kurtuluşa eresiniz. (Hac, 77) Cuma gününüz bin mübarek olsun. Dua beklerim, Selamlar.

Ey Rabbim! Yalvarışım rahmetine güvenimden, her şey kudretinden, içimdeki kırık kalp Allah derken, rahmetini esirgeme üzerimizden! Amin. Cumanız mübarek olsun.

Ey Rabbim! Gözlerimden sevgiyle bakan ışıkları eksik etme, hayırları görmeyi ve her yaratılanı senden dolayı sevmeyi nasip et! Amin. Hayırlı Cumalar.

 Ya Rabbi! Kıldığım namazı kabul eyle! Ahir ve akıbetimi hayır eyle. Son nefesimde Kelime-i tevhid söylememi nasib eyle. Ölmüşlerimi af ve mağfiret eyle. Duaların geri çevrilmeyeceği bu mübarek günde Rabbim dualarımızı kabul etsin. Bizleri Rahmetinden mahrum bırakmasın hayırlı cumalar İnşaallah.

Her yerde haddini bilen, gönül aynasını silen, mahşerde beraat edip yüzü gülen kullarından eyle bizleri. Amin. Cumamız Mübarek Olsun.

Allah'ım! Senden bu günün ve yarının bildiğim ve bilmediğim ne kadar hayır varsa hepsinden isterim. Senden cenneti ve cennete yaklaştıracak söz ve amelleri isterim. Cumanız mübarek olsun.

Allah’tan bir dua gibi Peygamber’den bir armağan gibi sevabınız bol olsun! Hayırlı Cumalar…

Bir gül kurur, kalpteki sevgi kurumaz. Yağan yağmur durur, gönüldeki fırtına durmaz. Her şey unutulur ama sevilen insanlar unutulmaz. Hayırlı, nurlu cumalar dilerim.

 Resimli, yazılı en güzel cuma mesajlarını haberimizde bir araya getirdik. 24 Mayıs uzun kısa ve anlamlı cuma mesajları ile, sevdiklerinizin cumasını kutlayabilir, onları mutlu edebilirsiniz. Mübarek Ramazan ayının içinde bulunduğumuz şu günlerde, Cuma günün gelmesiyle gönül almak daha bir kıymetli hale geliyor. Siz de haberimizde bulunan Resimli, yazılı en güzel cuma mesajları ile, yakınlarınızın cumasını kutlayıp, gönüllerini alabilirsiniz. İşte, 24 Mayıs uzun kısa ve anlamlı cuma mesajları..

 

 

Editör: Haber Merkezi