Ve Arda Turan yuvaya geri döndü...

2011-12 sezonunda Galatasaray'dan Atletico Madrid'e 12.5 milyon euro karşılığında transfer olan tecrübeli futbolcu 9 yıl sonra yeniden sarı-kırmızılı formayı giyecek. Arda'nın bugün Türk Telekom Stadı'na gelerek boş mukaveleye imza attu. Marmaris'ten tatilden bugün dönen tecrübeli oyuncu, 2. Başkan Abdurrahim Albayrak’a ait aracın içinde görüntülendi.

1+1 yıllık imza! Maç başı 200 bin TL alacak...

66 numaralı formayı giyecek olan Arda Turan sözleşmeye göre maç başı 200 bin TL alacak.  Galatasaray Kulübü, Arda Turan ile 1+1 yıllık sözleşme imzaladı. Sözleşmeyi başkanla birlikte imzalayan Arda Turan, boş mukaveleye imza attı. Sarı kırmızılı kulüpte 66 numaralı formayı giyecek olan 33 yaşındaki futbolcunun alacağı ücreti Galatasaray Kulübü belirleyecek.

Başkan Mustafa Cengiz'i ziyaret gitti

DHA'da yer alan habere göre; Arda Turan, Türk Telekom Stadyumu'nda yöneticiler Abdurrahim Albayrak, Kaan Kançal ve Yusuf Günay ile bir araya geldi. Yıldız futbolcu daha sonrasında yöneticiler ile birlikte başkan Mustafa Cengiz'i evinde ziyarete gitti.

Mustafa Cengiz resmen açıkladı!

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz açıklamasında 'Teknik ekibin yazılı ve ısrarlı isteği üzerine Arda Turan ile anlaşmaya vardık. Bizi 2 yıl üst üste şampiyon yapan teknik direktörümüz ve ekibinin isteği üzerine eski futbolcumuz ile yeniden bir aradayız. Her açıdan hayırlı olacağına inanıyorum. Herkes hata yapabilir, önemli olan bunlardan dönmektir. Geçmiş geçmişte kalmıştır. Değerli teknik ekibimizin isteği ve ihtiyaçları doğrultusunda Arda Turan transferimiz gerçekleştirilmiştir.' dedi.

Editör: Haber Merkezi