Ripple XRP davasında son gelişmeler merak ediliyor. Kripto paraları takip edenler bu davaya odaklanmış durumda. Aralık ayından beri devam eden Ripple XRP davasında sonuç bekleniyor. Peki Ripple XRP davası ne zaman, hangi gün? XRP davası tarihi belli mi? İşte merak edilen son dakika gelişmeleri...

RİPPLE (XRP)-SEC DAVASI NE ZAMAN?

Ripple şirket yetkilileri, dava süreci için mahkemeye 18 Haziran’a kadar bir son tarih belirlenmesine yönelik dilekçe verdi. SEC ise 11 Haziran’daki açıklamasında, tüm verilerin gözden geçirilmesinin zaman aldığını aktardı. Dolayısıyla Ripple'ın 18 Haziran tarihi, “tek taraflı” bir istek olarak nitelendirildi.

ripple xrp davası ne zaman

RİPPLE XRP FİYATI

Serbest piyasada 1 Ripple fiyatı 8.37 TL TL‘dir. Ayrıca 1 Ripple 0.997881 $ dolardır. 1 Ripple karşılığında 8.37 TL Türk Lirası veya 0.997881 $ dolar alınabilmektedir. Ripple fiyatı son 24 saatte 6.81% değişim ile şu anda 8.37 TL TL‘den işlem görmektedir. Son 24 saatteki Ripple hacmi ise 6,922,804,684 $ dolar ve kripto para biriminin toplam piyasa değeri 46,047,332,908 $ dolardır.

RİPPLE NEDİR?

Ripple küresel bir ödeme ağıdır ve dünyanın herhangi bir yerindeki herhangi bir para biriminin saniyeler içinde, oldukça uygun işlem ücreti ile gönderilmesini sağlar. Şu anda Ripple, dünya çapında gerçek zamanlı ödeme yapmak için daha verimli ve uygun maliyetli bir yol sunacak şekilde onlarca bankalarla birlikte çalışmaktadır. Bitcoin büyük bir ödeme yöntemidir, ancak Ripple gibi bir kişiden diğerine para göndermenin hızlı bir yolunu sunmaz.

Editör: Haber Merkezi