Kripto para piyasası merakla Ripple XRP mahkemesi ne zaman? konusunu araştırıyor. Kripto parası olan vatandaşların merakla beklediği konuya ilişkin son durum araştırma konusu oldu. Ripple XRP mahkemesi sonucuna göre kripto paraların seyri belli olacak. Ripple ve SEC arasında 6 Nisan’da telefonla bir keşif konferansı yapıldı. Ripple SEC'e karşı ilk zaferini elde etti. Yargıç Sarah Netburn, Ripple’ın bu görüşmede “Bitcoin ve Ethereum ile ilgili belgelerin üretimini zorunlu kılma hareketi"ni kabul etti.

RİPPLE (XRP) DAVASI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

Ripple davasının bugün TSİ ile 21.00'da görülmeye başlanacağı öne sürülürken SEC’in detaylı açıklamasının ise 14 Mayıs’ta verileceği ifadelerine yer verildi. Daha sonra savunmanın SEC’in sunduğu argümanlara yanıt vermesi için 4 Haziran’a kadar vakti olacak.

Ripple mahkemesi ne zaman

RİPPLE XRP FİYATI

Ripple, ABD Doları karşısında 1.00 doları test ettikten sonra yeni bir artış başlattı. Ripple, ABD Doları karşısında 1.00 doları test ettikten sonra yeni bir artış başlattı. XRP fiyatı, 1.45 dolar ve 1.46 dolarlık direnç seviyelerini temizlerse muhtemelen daha da yükselecek.

Ripple mahkemesi ne zaman

RİPPLE NEDİR?

Ripple küresel bir ödeme ağıdır ve dünyanın herhangi bir yerindeki herhangi bir para biriminin saniyeler içinde, oldukça uygun işlem ücreti ile gönderilmesini sağlar. Şu anda Ripple, dünya çapında gerçek zamanlı ödeme yapmak için daha verimli ve uygun maliyetli bir yol sunacak şekilde onlarca bankalarla birlikte çalışmaktadır. Bitcoin büyük bir ödeme yöntemidir, ancak Ripple gibi bir kişiden diğerine para göndermenin hızlı bir yolunu sunmaz.

RİPPLE İÇİN FLAŞ İDDİA!

Tokyo merkezli finansal hizmetler, varlık yönetimi ve biyoteknoloji firması SBI Holdings CEO'su Yoshitaka Kitao, şirketinin 2021 yılı ilk çeyrek finansal raporlama toplantısında hissedarlara Ripple şirketinin halka açılmak planından bahsetti.

Kitao, Ripple'ın SEC ile olan davasından sonra halka açılmayı planladığını ve bu hamle için davanın bitmesini beklediğini söyledi. Kitao ayrıca, halka arzın ardından SBI Holdings'in de Ripple'a yaptığı yatırımların karşılığını alacağını düşündüğünü belirtti.

Ripple CEO'su Brad Garlinghouse da geçtiğimiz sene Ocak ayında düzenlenen Dünya Ekonomik Forumu'nda konuşmuş ve halka arzların kripto para ve blokzincir evreninde daha fazla görülmeye başlanacağını söylemişti. Garlinghouse Ripple'ın da bu şirketlerin arasında olacağını düşündüğünü belirtmişti.

Editör: Haber Merkezi