Sadakatsiz dizisi yeni bölüm izle detayı haberimizde. Sadakatsiz'in 25. yeni bölüm fragmanında heyecan dolu sahneler yer aldı. Dizinin yeni bölümü bu akşam yayınlacak. İzleyiciler yeni bölümün ardından Sadakatsiz 26. bölüm fragmanı çıktı mı araştırılacak. İşte Sadakatsiz full izle bilgileri. Sadakatsiz fragman YouTube izleme yolları...

SADAKATSİZ YENİ BÖLÜM İZLE

SADAKATSİZ SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Sadakatsiz 31 Mart Çarşamba yayınlanan 24. Bölümde Derin'in aniden ortadan kaybolması tüm okları Volkan'ın üzerine çekiyor! Peki Derin'e ne oldu? Derin’in ortadan kaybolması hem Volkan hem de Güçlü ailesi üzerinde şok etkisi yaratırken tüm şehir Derin’in bulunması için seferber olur. Asya kendisini bu olayın merkezinden uzaklaştırmakta kararlı olsa da düştüğü çıkmazlar onu zorlamaktadır. Ortaya çıkan ipuçları ve sürpriz tanıklar soruşturmanın seyrini beklenmedik yönlere çekerken yaşanan hangi gelişme Derin konusundaki umutları sarsacaktır?

Evdeki tüm detaylar ve ipuçları ise Volkan'ı işaret eder. Volkan ne yapacağını bilemez. onun anlattıkları ile olanlar örtüşmez. Derin'in olay günü onun arabasıyla kaybolması ve kamera görüntüleri Volkan'ı zora sokar.

SADAKATSİZ YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Dizinin yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Fragmanın ilerleyen günlerde yayınlanması bekleniyor.

SADAKATSİZ HANGİ GÜNLER YAYINLANIYOR?

Başrollerinde Cansu Dere ve Caner Cindoruk'un olduğu, BBC Studios’un "Doctor Foster" isimli dizisinin Türkiye uyarlaması olan, yapımcılığını Med Yapım ve Mednova'nın üstlendiği Kanal D’nin yeni dizisi "Sadakatsiz" çarşamba akşamları Kanal D'de...

SADAKATSİZ DİZİSİ KONUSU NEDİR?

Asya (Cansu Dere), başarılı bir doktordur. Kocası Volkan (Caner Cindoruk), harika bir eş ve oğulları Ali'ye (Alp Akar) şahane bir babadır. Üç kişilik çekirdek aile, hep huzur ve mutluluk dolu bir hayat yaşamışlardır..

Beyaz güller kadar saf bir ilişkidir Asya'nın gözünde yıllardır süren evlilikleri... Ta ki; Asya, Volkan'ın atkısındaki sarı uzun saç telini görene dek…Çarşamba akşamlarının fenomen dizisi Sadakatsiz bu akşam yeni bölümüyle seyircisinin karşısına çıkacak. Başrollerinde Cansu Dere ve Caner Cindoruk'a Melis Sezen'in eşlik ettiği Sadakatsiz'in yapımcılığını Medyapım ve Mednova üstleniyor. Dizinin yönetmen koltuğunda ise Neslihan Yeşilyurt oturuyor.

SADAKATSİZ OYUNCULARI KİMLER?

Sadakatsiz dizisinin oyuncuları arasında Cansu Dere, Caner Cindoruk, Melis Sezen, Burak Sergen, Özge Özder, Eren Vurdem, Yeliz Kuvancı, Hikmet Körmükçü, Olcay Yusufoğlu, Nazlı Bulum, Gözde Seda Altuner, Emir Taro Tekin, Alp Akar, Mahmut Gökgöz, Onur Berk Arslanoğlu, Oktay Oy, Gamze Büyükbaşoğlu, Mutlunur Lafçı, Merve Akın, Dora Dalgıç, Bekir Hakan Uyanık ve Selin Aydınlıoğlu bulunuyor.

SADAKATSİZ DİZİSİ NEREDE ÇEKİLİYOR?

Sadakatsizler dizisi Tekirdağ'ın Süleymanpaşa ilçesinde çekilmektedir. Zaman zaman İstanbul'da da çekmleri devam etmektedir.

Editör: Haber Merkezi