Sadakatsiz 26. yeni bölümü bugün izlenecek. Kanal D'nin sevilen dizisi Sadakatsiz oyuncuları koronavirüse yakalandı. Dizi bu akşam ekranlara gelecek olsa da 27. yeni bölüm yayınlanacak mı merak konusu oldu. İşte Sadakatsiz 26. yeni bölüm izle ekranı...

SADAKATSİZ SON BÖLÜM İZLE

SADAKATSİZ 26. SON BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK?

Kanal D’nin sevilen dizisi “Sadakatsiz” yeni bölümü ile ekrana geliyor. Başrollerinde Cansu Dere ve Caner Cindoruk’a Melis Sezen’in eşlik ettiği dizinin yeni bölümünün konusu şöyle; Derin çaresizlik içinde kurtarılmayı beklerken, Asya’nın sabrı da gücü de günden güne azalmaktadır. Yaşanan gelişmeler Asya’yı geçmişe götürsede, alacağı kararlarla herkes için en doğru olanı yapmayı kafasına koymuştur. Derin’i bulmak için iz sürmeye devam eden Volkan, önemli bir gerçekle yüz yüze gelir. Derin’in içinde bulunduğu çıkmaz henüz çözülmemişken yaşanan hangi şok gelişme, dengeleri bir kez daha alt üst edecektir? Sadakatsiz yeni bölümleri ile her Çarşamba akşamı Kanal D’de...

Sadakatsiz 27. bölüm fragmanı çıktı mı?

Sadakatsiz dizisi 26. bölümü ile bu akşam ekranlara gelecek. Fakat oyuncularının koronavirüse yakalanması nedeniyle 27. bölümle ilgili net bir bilgi henüz yok.

Sadakatsiz dizisinin çekimleri durduruldu

BBC'nin Doctor Foster dizisinden uyarlanan ve Kanal D ekranlarında yayınlanan Sadakatsiz dizisinin çekimleri, sette çıkan korona vakaları nedeniyle durduruldu.

TV100'den Birsen Altuntaş'ın haberine göre, Oyuncu Burak Sergen'in rahatsızlanarak yoğun bakıma kaldırılmasının ardından sette yapılan testlerde oyuncu Melis Sezen ve çocuk oyuncu Alp Akar'ın korona virüsü testi pozitif çıktı.

Dizide Asya ve Volkan karakterlerinin oğlu Ali'yi canlandıran Alp Akar, sosyal medya hesabından bir paylaşım yaparak korona virüsüne yakalandığını doğruladı. Oyuncu yaptığı açıklamada, "Covid-19 pozitif olduğuma dair haberler ne yazık ki doğru. Bugün karantinanın 5. gününde evimde dinleniyorum, durumum iyi. Lütfen önlemlerini almayı ihmal etmeyin. Tüm hastalarımıza acil şifalar diliyorum" ifadelerini kullandı.

SADAKATSİZ OYUNCU KADROSU

HALUK GÜÇLÜ (Burak Sergen)

GÖNÜL GÜÇLÜ (Gözde Seda Altuner)

MERT GELİK (Eren Vurdem)

NİL TETİK (Nazlı Bulum)

SELÇUK DAĞCI (Emir Taro Tekin)

VOLKAN ARSLAN ( Caner Cindoruk)

ALİ ARSLAN (Alp Akar)

ASYA ARSLAN ( Cansu Dere )

BAHAR GELİK ( Yeliz Kuvancı)

DERİN GÜÇLÜ (Melis Sezen)

DERYA SAMANLI (Özge Özder)

SERAP ŞENLİK (Olcay Yusufoğlu)

Editör: Haber Merkezi