Yok, yok...

Bu Fenerbahçe tüm kulvarlarda sezonu çoktan kapatmış. Futbolcularda güç yok, çaba yok, hırs yok, gayret yok. Görünen o ki, teknik heyet de “yasak savmak” için takımın başında. Yönetim desen başta Başkan Ali Koç olmak üzere hepsi “Kafalarını kuma gömmüş”, çaresiz, parasız ve sessiz. Bir taraftar vardı ayakta kalan, ne olursa olsun, destekleyen. Sonunda onlar da elde kalan tek hedeften umudunu kesmiş ki, tribünler boş.

Protesto desen “Gani gani.” Yönetim de nasibini aldı, futbolcular da. Haksız da değiller hani. Ortada oyun adına hiç bir şey yok. Pozisyon bir elin parmakları kadar az, oyun içi varyasyonu ara ki bulasın. Yahu doğru dürüst pas yok, pas. Sadece ikinci yarının başında 10 dakika oynadı Fenerbahçe, gerisi hikaye. Sahada bir tek Ferdi vardı, dün. Şahsi gayreti ile bir gol attırdı, bir de attı genç futbolcu. Tribünlerden de alkışı aldı. Peki, çok mu güçlü bir takım Slavia Prag, hayır. İşlerini yaptılar kardeşim. Dikine oynadılar, yardımlaştılar, pres yaptılar, pozisyonları değerlendirdiler, tur için avantajı da kapıp gittiler.

Fenerbahçe yönetimi sakın ikinci maç için umut dağıtmasın. Bu futbolcu grubu, bu oyun sistemi ile rövanş daha da zor. Yapacakları tek bir şey kaldı.

O da, radikal kararlar almak.