Fenerbahçe ile yollarını ayıran Sadık Çiftpınar, eski takımı Yeni Malatyaspor'la 3 yıllık sözleşme imzaladı. Malatyaspor'dan yapılan açıklamada, " Kulübümüz, son olarak Fenerbahçe forması giyen eski futbolcumuz 28 yaşındaki Sadık Çiftpınar ile 3 yıllık sözleşme imzalamıştır" denildi. 

2018-2019 sezonunun devre arasında Fenerbahçe'ye transfer olan Sadık, 2,5 sezonda 27 resmi müsabakada forma giydi. Tecrübeli stoper, Aralık 2019'da çapraz bağ sakatlığı ve sonrasındaki bel sorunları nedeniyle uzun süre forma şansı bulamadı.

SADIK ÇİFTPINAR'DAN FENERBAHÇE'YE VEDA

Sadık Çiftpınar, eski takımına dönerken; Fenerbahçe'ye veda mesajı yayımladı. 28 yaşındaki oyuncu, şu ifadeleri kullandı:

2.5 yıl boyunca onurla, gururla terlettiğim şanlı Fenerbahçe formasına bugün itibari ile yeni hedefler doğrultusunda "veda ediyorum. Bu süre zarfında birlikte çalıştığım hocalarıma, değerli kulüp personellerimize, kader birliği yaptığım takım arkadaşlarıma, hiçbir zaman desteğini üzerimden eksik etmeyen başkanımız Sayın Ali Koç’a, kıymetli yönetim kurulu üyelerimize ve son olarak ilk günden bugüne kadar beni kendilerinden biri gibi görüp bağrına basan, koşullar ne olursa olsun bana sonsuz destek veren büyük Fenerbahçe taraftarına çok teşekkür ederim. Özlenilen, beklenilen zaferlerin yakın zamanda gelmesi dileğiyle, benden yana olan haklarım helaldır, sizler de hakkınızı helal edin. Sağlıcakla kalın."

Editör: Haber Merkezi