Çok Güzel Hareketler Bunlar oyuncuları arasında yer alan Safa Sarı, Şarkılar Bizi Söyler programına konuk oldu. İzleyicilerin en çok merak ettiği isimler arasında yer almaya başladı. Organize İşler 2 filminde gösterdiği performansla akıllara kazınan Safa Sarı'nın hayatı hakkında bilgiler merak ediliyor. Peki, Çok Güzel Hareketler Bunlar oyuncusu Safa Sarı kimdir? Safa Sarı kimdir?

SAFA SARI KİMDİR, NERELİ, KAÇ YAŞINDA?

22 Haziran 1992 yılında doğan Safa Sarı aslen Ordu Ünye’lidir. Daha küçük yaşlarda oyuncu olmayı kafasına koyan Sarı, lise eğitimini gördüğü dönemlerde tiyatro kulübünde de yer aldı. Safa Sarı Kaynarca Şevket Sabancı Lisesi'nden mezun oldu.Henüz ÇGHB 2'de bu derece tanınmadan önce Yetenek Sizsiniz yarışmasına katılarak finale kadar yükselmeyi başaran Sarı, 2015 yılında Biri Bana Baba Dedi adlı dizi ile ilk oyunculuk deneyimini de yaşadı. Sonrasında Organize İşler 2 Sazan Sarmalı sinema filminde rol aldı.Safa Sarı, şuanda BKM Mutfak ekibinde Çok Güzel Hareketler 2 bünyesinde yer alıyor. Safa Sarı, 99 kilo ve 1.85 metre boyunda olup Yengeç burcudur..

safa sarı

SAFA SARI SEVGİLİSİ VAR MI?

Uzun süre sevgilisi hakkında ser verip sır vermeyen Safa Sarı, sonrasında sosyal medya hesabından  Kübra isimli kız arkadaşını paylaştı..

Editör: Haber Merkezi