Duygulu anların yaşandığı ziyarette Başkan Altunok’a minnet ve şükranlarını ileten Doktor Erdinç Şahin’in Babası Mehmet Şahin, “Başkanım, Göksu ırmağı üzerinde halkımızın kullanımına sunduğunuz asma yaya köprüsüne benim oğlum Doktor Erdinç Şahin’in ismini vermenizden dolayı çok mutlu ve memnunuz. Halkımız tarafından da sevilen ve sayılan bir kişiliğe sahip yavrumuzun adının belediyemizin bu eserinde yaşatılması içimizdeki acıyı bir nebze de olsa dindirmektedir. Oğlumun yokluğuna ve onu kaybetmenin acısına bir türlü alışamadık. Bu konuda gösterdiğiniz hassasiyet ve başarılı çalışmalarınızdan dolayı size ve tüm belediye çalışanlarına yürekten teşekkür ediyorum. Bundan sonraki çalışmalarınızda da başarılar diliyorum” diyerek Belediye Başkanı Altunok’a memnuniyetini dile getirdi.

“Doktor Erdinç Şahin benimde uzun yıllardır tanıdığım ve çok sevdiğimiz bir arkadaşımdı” diyerek konuşmasına başlayan Silifke Belediye Başkanı Sadık Altunok, “Ailesi değerli bir babayı, kardeşleri sevgili bir ağabeyi, Anne ve babası kıymetli bir evladını, Silifkeliler bulunmaz bir hemşehrisini, sağlık camiası örnek bir tıp adamını, insanlık güzel bir insanı, biz sevenleri de değerli bir arkadaşımızı kaybettik. Ne yazık ki kaybedenlerin hepsi de çok erken kaybetti bu kardeşimizi, hepimizin başı sağ olsun.

Halkımız tarafından sevilen ve sayılan bir kişiliğe sahip olan Doktor Erdinç Şahin kardeşimizin adının yaşatılması ve onun adının sürekli hafızalarda kalması için biz de belediye olarak yapımını tamamladığımız asma yaya köprümüze Doktor Erdinç Şahin ismini verdik. Sağlık alanında ilçemize ve halkımıza özverili bir şekilde hizmet veren bu kardeşimizin adını asma yaya köprüsünde yaşatmaya devam edeceğiz” diyerek Şahin ailesinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Editör: Haber Merkezi