Said Hatipoğlu kimdir? Said Hatipoğlu kaç yaşında, evli mi? soruları pek çok vatndaş tarafından merak ediliyor. Ramazan aylarının vazgeçilmez vaiz ve hocası Nihat Hatipoğlu'nun oğlu Said Hatipoğlu pek çok kişinin merak konusu oldu. Her yıl yaptığı programlarla milyonlarca inananı ATV ekranlarına kilitleyen babası Nihat Hatipoğlu gibi iyi bir hatip olma yolunda ilerleyen Said Hatipoğlu, şimdiden insanların sevgisini kazanmış durumda. Bununla birlikte, Said Hatipoğlu'nun özel yaşamı da merak konusu olmaya devam ediyor. Peki, Said Hatipoğlu kimdir? Said Hatipoğlu kaç yaşında, evli mi? İşte, Said Hatipoğlu hakkında merak edilenler...

Said Hatipoğlu kimdir? Kaç yaşında?

Muhammet Said Hatipoğlu, ünlü ilahiyatçı Nihat Hatipoğlu’nun oğludur. Said Hatipoğlu 1990 doğumludur. Babası Nihat Hatipoğlu gibi dini konularda güzel anlatımlar yapmaktadır.  Aslında Said Hatipoğlu’nu televizyonda izleyenler babasının birebir kopyası olduğunu düşünmektedir.

Mimik ve hareketleri hatta konuyu anlatma şekli Nihat Hatipoğlu’nu anımsatmaktadır. Nihat Hatipoğlu’nun en büyük oğlu olan Said Hatipoğlu, Anadolu Üniversitesi Açık öğretim fakültesinde okuyor. Said Hatipoğlu’nun en büyük ideali babası gibi bir hatip olmak. Said Hatipoğlu, herkes tarafından ahlakı ve hoş sohbeti ile çok beğenildi.

Said Hatipoğlu Hakkında
Adı: Muhammet Said Hatipoğlu
Doğum tarihi: 1990
Babası: Nihat Hatipoğlu
Annesi: Emel Hatipoğlu
Boyu: 180 cm
Kilosu: 70 kg
Saç rengi: Kahverengi
Göz rengi: Kahverengi
Kardeşleri: 2 kardeşi vardır.
Eğitimi: Açıköğretim öğrencisi
Medeni durumu: Bekar

Editör: Haber Merkezi