YAVUZ MÜFTÜOĞLU / TÜRKGÜN

Dünyanın en büyük araç kiralama şirketi Enterprise, virüs salgınıyla birlikte değişen ulaşım alışkanlıklarını ve araç kiralama sektöründeki güncel gelişmeleri değerlendirdi. Yeni normalin araç sahipliği ve ulaşım süreçlerindeki alışkanlıklarını değiştirecek mobilite ihtiyaçları ortaya koyduğunu belirten Enterprise Türkiye CEO’su Özarslan Tangün, dikkat çekici açıklamalarda bulundu.

Pandeminin ardından insanların gerek şehiriçi gerekse şehirlerarası her türlü toplu taşımaya olan talebinin hızla azaldığını vurgulayan Tangün, “Yaptığımız anketler ve incelediğimiz detaylı raporlar çerçevesinde, koronavirüs süreciyle birlikte, insanların artık kendi araçları veya kiraladıkları araçlarla seyahat etmeyi tercih ettikleri ortaya çıktı.

Araç kiralama şirketleri olarak toplu taşıma ve  şehirler arası ulaşıma iyi bir alternatif olduk. Burada da en önemli etken hijyen ve güvenilirlik oldu. Yeni normalde artık hizmet kalitesi çok daha önemli hale gelecek. İşini doğru yapanlar müşteriyle olan bağını güçlendirecek” diye konuştu. HABERİN DEVAMI İÇİN TIKLAYIN...

Editör: Haber Merkezi