Salihli Belediyesi’nin ihtiyaç sahibi vatandaşların her zaman yanlarında olduğunu belirten Belediye Başkanı Zeki Kayda, sokağa çıkma kısıtlamasında Kale, Kemer, Kurttutan ve Kemerdamları Mahallelerini ziyaret ederek pandemi döneminde zor şartlarda geçim mücadelesi veren ihtiyaç sahibi ailelere gıda paketleri dağıttı. Salihli Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü ve muhtarlar işbirliğinde ihtiyaç sahibi ailelere destek olmak amacıyla gıda paketleri dağıtımına devam ettiklerini ifade eden Başkan Kayda, ekiplerin mahalle mahalle gezerek gıda paketlerini ihtiyaç sahibi vatandaşların evlerine ulaştırdığını söyledi.

 Kale, Kemer, Kurttutan ve Kemerdamları Mahallelerinde gerçekleşen gıda paketi dağıtımına katılan Başkan Kayda, “Salihli Belediyesi olarak ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın her zaman yanlarındayız. Geçen hafta sonu personelimle birlikte ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızı evlerinde ziyaret ederek gıda paketlerini dağıttık. Bu hafta sonu kısıtlamasında da Kale, Kemer, Kurttutan ve Kemerdamları Mahallelerimizde muhtarlarımız ve vatandaşlarımız ile bir raya geldik. Belediyemiz Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü ve muhtarlarımız işbirliğinde özellikle pandemi döneminde zor şartlarda geçim mücadelesi veren ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza gıda paketleri ulaştırıyoruz. Bu zor günleri hep beraber en kısa zamanda atlatacağız. Biz üzerimize düşen tüm sorumlulukları yerine getirmek için canla başla çalışıyoruz. Maske, mesafe ve temizliğe dikkat edelim. Tüm hemşehrilerime, hayırlı hafta sonları ve sağlıklı günler diliyorum” diye konuştu.

Başkan Kayda, ihtiyaç sahibi vatandaşlara ulaştırılmak üzere gıda paketlerini Kale Mahalle Muhtarı Yıldıray Bozdağ, Kurttutan Mahalle Muhtarı Süleyman Kaya, Kemer Mahalle Muhtarı İrfan Çiğdem ve Kemerdamları Mahalle Muhtarı Ahmet Ayyıldız’a teslim etti. Muhtarlar da, “Bizi bu zor günlerimizde yalnız bırakmayan Salihli Belediye Başkanımız Zeki Kayda’ya mahallemiz adına teşekkür ediyoruz” dediler.

Başkan Kayda’nın gıda dağıtımı programına, Başkan Yardımcısı Mahmut Süreyya Karaoğlu, Sosyal Yardım İşleri Müdürü Hüsamettin Çelik, Fen İşleri Müdürü Serkan Sözer ile Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Ali Taylan da eşlik etti.

Editör: Haber Merkezi