Yıldıray Çiçek / TÜRKGÜN

MHP mitingleri başladığı günden bu yana “MHP bitti, MHP tükendi” korosunun sesi çıkmıyor dikkat ettiniz mi?

On binler MHP mitinglerini doldurunca, MHP’yi kalabalık ve oy üzerinden değerlendirenlerin sayısı oldukça azaldı. Mitingler öncesi MHP’yi %6 gösteren anket şirketleri mitinglerden hemen sonra %10’a getirdiler. Bu da demek oluyor ki, bu kadar art niyetli MHP düşmanı olan anket şirketleri %10 deme noktasına geldiyse gerisini siz düşünün.

Sivas, Bursa, Kayseri, Erzurum, Manisa, Elazığ, Samsun mitingleri Bozkurtların dimdik ayakta olduğunu göstermiştir. Kim “MHP bitti”, kim “MHP tükendi” diyorsa sadece zillet ittifakına propaganda desteği sağlamak adına paralı-parasız askerlik yaptığının delilidir.

Sivas, Bursa, Kayseri, Erzurum, Manisa, Elazığ, Samsun mitinglerine rağmen hâlâ “MHP bitti”, “MHP tükendi” diyorsa ya göz, ya akıl sağlığında problem olanlardır.

MHP kadroları aylardır il il, ilçe ilçe, köy köy gezip vatandaşla buluşurken, şimdi de MHP Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. E. Semih Yalçın’ın açıkladığı “Mahalle ve semtlerde, apartman ve sitelerde gerçekleştirilecek ‘Komşum Nasılsın?’ buluşmaları” yapılacak…

Tüm bunlar halk ile kucaklaşmanın, dertleşmenin, meselelere çözüm aramanın en sağlıklı zeminini oluşturmaktadır. MHP’nin tüm bunları aylar öncesinden başlatması da, MHP’nin halkı önemsediğini ve sorumluluklarının farkında olduğunu göstermiştir.

Yine muhteşem bir kalabalıkla gerçekleşen Samsun mitingi sonrası, MHP’nin diğer miting programları devam edecektir.

MHP’nin Samsun mitingi sonrası Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın da “Sayın Bahçeli’nin Samsun mitingi tek kelimeyle muhteşemdi. Yani ne, nereye gidiyor, her şey ortada. Oraya gelenler, kumar masasında olanlar değil; oraya gelenler halk, vatandaş. Cumhur İttifakı’nın bir tarafı ne diyor ve Cumhur İttifakı şu anda nereye gidiyor; bunu dinlemeye geldiler. Biz bu yola inançla ve her şeyimizi koyarak devam ediyoruz“ değerlendirmesi oldukça anlamlı olmuştur.

Cumhur İttifakı seçimlere oldukça rahat psikolojide ilerlemektedir. Ama 6+HDP masasının psikolojisinin hiç de iyi olmadığını herkes görmektedir. Kemal Kılıçdaroğlu’nun geçtiğimiz günlerde 6’lı masa içinde yaşadıklarına dair kullandığı iddia edilen “Zikzaklar beni yoruyor” sözü içine düştükleri psikolojiyi göstermesi açısından önemlidir.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Türkiye’nin birçok iline yatırımdan yatırıma koşturması, sanayi-üretim alanında açılışlara katılması, geleceğe yönelik somut projeleri açıklaması, MHP’nin Cumhur İttifakı’nın ruhunu yaşatan Türkiye seferberliği, MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin gerçekleştirdiği mitingler Cumhur İttifakı’nın hız almasını sağlamıştır.

6+HDP ittifakı bir saman aleviydi. Yandı, bitti, kül oldu. Siz bundan sonra bu masada yaşanacakları dikkatlice takip edin. Hem eğlenecek hem ibretlik dersler çıkaracaksınız.

Editör: Haber Merkezi