Sana Söz dizisi ilk 3 bölümü ile izleyenlerden tam not aldı. Tecrübeli oyuncu kadrosuyla Sana Söz dizisi her Salı yeni bölümleri ile ekrana geliyor. Sana Söz son bölüm izle linki haberimizde yerini aldı. Diziseverler Sana Söz dizisi 4. bölüm fragmanı çıktı mı? araştırması yapıyorlar. Sana Söz 3. bölümde Ömer kendi geçmişine bir yolculuk yapmak zorunda kalır. 

SANA SÖZ 4. YENİ BÖLÜM FRAGMANI ÇIKTI MI?

Sana Söz her hafta Salı günü yeni bölümleri ile ekranlara geliyor. Sana Söz dizisinin bu akşam 3. bölümü yayınlandı ve 4. bölüm fragmanı için bekleyiş başladı. Sana Söz 4. yeni bölüm fragmanı önümüzdeki günlerde yayınlanması bekleniyor.

sana söz 

SANA SÖZ SON BÖLÜM FULL İZLE

SANA SÖZ 3. YENİ BÖLÜMDE NE OLDU?

Sana Söz son bölümde: Ömer, babası Azmi’nin başına gelenler yüzünden sarsılır. Babasının durumu yüzünden Ömer kendi geçmişine bir yolculuk yapmak zorunda kalır. Elif’in programda işlediği vaka, ikilinin yolunu sürpriz bir şekilde birleştirir. Ömer istemesede ona yardımcı olan Elif, ekibiyle birlikte Azmi için elinden geleni yapar. Ömer’in bu geçmiş yolculuğunda yanında yer alan Elif, Ömer’i daha iyi tanıyacak; geçmişin sırlarıyla yüzleşen Ömer’in acılarına şahit olacaktır.

İkiz kardeşi Duru’nun değişen ruh halinden şüphelenen Umut, kiminle görüştüğünü öğrenmek için harekete geçer. Duru ise farkında olmadan Bora’ya daha da yaklaşacak, romantik planlar yapar. Ancak planları Duru’yu hiç ummadığı bir yere doğru sürükler. Erdem, Ayşe Erten davasının şahidi ile görüştüğünde öğrendiği gerçekler davanın bütün seyrini değiştirir. Rıza Demircioğlu ise Elif’e suç duyurusunda bulunarak yaptığı yanlışın farkına varır ve Erdem’in ortağı Vedat’la birlikte yeni planını uygulamaya koyar.

SANA SÖZ 2. BÖLÜMDE NE OLMUŞTU?

Bora Demircioğlu tarafından otel terasından atıldığı düşünülen Ayşe Erten’in yaşam mücadelesi devam etmektedir. Bora’nın avukatlığını kocası Erdem Karaca’nın almasıyla kendini ihanete uğramış gibi hisseden Elif, biraz soluklanmak için çıktığı sabah koşusunda bir ceset bulur. Elif’in ihbarı üzerine olay yerine Cinayet Büro Amiri Ömer Duran ve ekibi gelir.

İş insanı ve Bora’nın babası olan Rıza Demircioğlu, Elif’in Ayşe Erten vakasını programında işlemesi için kanala baskı yapar. Ancak Elif bunu reddederek kendisinin bulup ihbar ettiği cinayet vakasını programına taşır. Maktul Adem Çelik’in ailesinin programa konu olmasıyla beraber Ömer ve Elif’in yolları yine aynı hedef üzerinde kesişir; Adem Çelik’i kim, neden öldürdü? Katilin kim olduğunu öğrendiklerinde ortaya çıkan acı gerçeklerle yüzleşmek ise Elif ve Ömer için hiç kolay olmayacaktır. Elif ve Ömer cephesinde tüm bunlar olurken Duru, hiç planlamadığı şekilde Bora’nın tehlikeli dünyasına bir adım atar...

SANA SÖZ DİZİSİ KONUSU

Sana Söz dizisinde, kendini mesleğine adamış cinayet büro amiri Ömer Duran (Erkan Petekkaya), gerçekleri aydınlatmaya çalışan başarılı programcı Elif Karaca (Nehir Erdoğan) farklı mesleklerde fakat aynı amaç için mücadele etmektedirler. Ömer, inandığı değerlere ihanet ettiğini düşündüğü Elif'le başta ters düşse de onu tanıdıkça, ondan etkilenecektir. Elif ise Ömer'den uzak durmaya çalıştıkça girdiği her mücadele ile ona daha çok yaklaşacaktır. Aralarındaki tüm farklara ve engellere rağmen ikili kanunsuzluğun, adaletsizliğin, vicdansızlığın ve suçluların karşısında masumları korumak için yan yana savaşacaklardır.

Başrollerini Erkan Petekkaya ve Nehir Erdoğan’ın paylaştığı Star’ın yeni dizisi ‘Sana Söz’ün Yapımını O3 Medya’nın üstlendi. Dizinin yönetmenliğini Şenol Sönmez üstlenirken senaryosunu ise Ali Erkan Ersezer ve Sertaç Sayın kaleme alıyor.

SANA SÖZ DİZİSİ NEREDE ÇEKİLİYOR?

Sana Söz dizisinin çekimleri İstanbul'da gerçekleşiyor.

SANA SÖZ OYUNCULARI

Erkan Petekkaya : Ömer Duran
Nehir Erdoğan : Elif Karaca
Serkan Altunorak
Ayça İnci
Hivda Zizan Alp
Orhan Güner
Ferhat Baynal
Yaşar Aydınoğlu
Aslıhan Kapanşahin
Atakan Hoşgören
Selin Genç
Selda Güldükoğlu
Ali Önsöz

Editör: Haber Merkezi