5 Ağustos 2020 tarihinde MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli'nin talimatıyla teşkilatlardan sorumlu Genel Başkan yardımcısı Semih Yalçın tarafından MHP Ordu İl Başkanlığına atanan Başkan Naci Şanlıtürk, parti binasında düzenlediği basın toplantısında açıklamalarda bulundu. 

Atama kararı için MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli'ye teşekkür ederek söze başlayan Şanlıtürk, "51 yıllık Türk-İslam davasının, yaklaşık 35 yılında bir nefer olarak, ilçe başkanı olarak, il başkanı olarak hizmet ettim. Rabbim tekrar İl başkanı olarak hizmet etmeyi nasip etti. 

Şahıslar geçici dava bakidir. Bizimle bu mücadeleyi verecek olan tüm dava arkadaşlarımıza gönlümüzde, kapımız da açıktır. Gönülleri yıkmaya değil, yapmaya geldik. Allah, Türk-İslam davasını muzaffer eylesin. 

Rabbim, bu kutsal görevi layıkıyla yerine getirmeyi nasip etsin. Genel Başkanımızın öncülüğünde Genel Merkezimiz tarafından oluşturulan politikalara sıkı sıkaya bağlı kalarak bu politikaların, Ordu iline yansımasını temin edeceğiz" diye konuştu. 

Ordu ilinin de sorunlarını hem Genel Merkeze, hem kamuoyuna duyurulmasında da öncülük edeceklerine dikkat çeken Şanlıtürk; "Bu sorunların çözümünde cumhur ittifakı bağlamında devletimizin resmi görevlileriyle ve iktidar partisiyle de uyum içinde çalışacağız" dedi. 

Editör: Haber Merkezi