Çekilişseverler Şans Topu çekilişi sonuçlarını merakla bekliyor. 2 Haziran tarihli Şans Topu çekilişi bugün gerçekleşecek. Canlı olarak da yayınlanan Şans Topu'nda kazandıran numaralar hangileri olacak? Büyük ikramiye hayali kuranlar için Şans Topu çekiliş sonuçları öğrenme ekranı aşağıda.

ŞANS TOPU ÇEKİLİŞ SONUÇLARI SAAT KAÇTA AÇIKLANACAK?

Şans Topu; Çarşamba ve Pazar günleri olmak üzere haftanın 2 günü 20.30'da çekiliyor. Sisal Şans tarafından noter huzurunda ve canlı yayında yapılan çekiliş sonrası millipiyangoonline.com'da kazandıran numaralar ilan ediliyor. Çekilişte 0+1, 1+1, 2+1, 3+1, 4+1, 5+1 bilenler ve 3, 4, 5 bilenler ikramiye almaya hak kazanacaklar.

ŞANS TOPU ÇEKİLİŞ SONUÇLARI SORGULA

ŞANS TOPU'NUN KURALLARI NELER?

Bir kolonun üst bölümünde 34, alt bölümünde 14 numara bulunmaktadır. 34 numara arasından 5, 14 numara arasından 1 tanesi işaretlenir.

Bir veya birden fazla kolon oynanabilir.

Tek kolon ücreti 2 TL'dir.

Sen Seç!

Sistem Oyunu!

Sistem oyunu; çoklu oyun kombinasyonları geliştirir. Bir kolonda üst bölümden 5 numaradan fazla ve/veya alt bölümden 1 numaradan fazla işaretlenmesiyle sistem oyunu oynanabilir. Bu durumda birden çok kolon oluşturulur. Üst bölümden en fazla 10 numara, alt bölümden ise 14 numara işaretlenebilir.

Çoklu Çekiliş!

Çoklu Çekiliş seçeneği işaretlenerek birden fazla çekilişe katılınabilir.

İptal

Doldurduğun kolonu oynamaktan vazgeçilirse ilgili kolonun altındaki iptal kutucuğu işaretlenerek, kolon iptal edilebilir.

Editör: Haber Merkezi