27 Ekim Çarşamba günki Şans Topu çekiliş sonuçları merak ediliyor. Milli Piyango tarafından Çarşamba ve Pazar günleri çekilen Şans Topu çekilişi için nefesler tutulmuştu. Şans Topu 27 ekim çekiliş sonucunu haberimizden öğrenebilirsiniz. Çekliş severlerin ve Şans Topu oynayanların gözü kulağı Milli Piyango canlı çekiliş ekranına çevrildi. İşte sonuç ekranı...

ŞANS TOPU 27 EKİM SONUÇLARI SORGULAMA

ŞANS TOPU SONUÇLARI

Şans Topu 27 Ekim çekilişi sonuçları şu şekilde: -1-2-8-18-19- ve +14 oldu.Açıklanan sonuçlara göre, 5+1 bilen çıkmadı ve 3.348.735,24 TL büyük ikramiye devretti.

ŞANS TOPU 24 EKİM SONUCU NASIL SONUÇLANDI?

24 Ekim Pazar günkü Şans Topu çekilişinde kazandıran numaralar:

05 12 25 27 30 + 02 (joker)

şans topu

ŞANS TOPU NASIL OYNANIR?

Şans Topu, 1 ila 34 (dahil) arasındaki beş rakamın ve 1 ila 14 (dahil) arasındaki bir rakamın sıra gözetilmeksizin doğru tahmin edilmesinden oluşur.

Bir oyun kombinasyonu, oyuncunun çekilişte tahmin edeceği 1 ila 34 (dahil) arasındaki beş rakamdan ve 1 ila 14 (dahil) arasındaki bir rakamdan oluşur.

Tek bir oyun kombinasyonunun (kolon) ücreti 2 TL'dir. Minimum oynama tutarı tek bir oyun kombinasyonun (kolon) ücretine eşittir.

Kazanan kombinasyon, her çekilişte iki farklı seriden çekilen rakamlardan oluşur : 1 ila 34 (dahil) arasındaki beş rakam ve 1 ila 14 (dahil) arasındaki bir rakam. Beş rakam, çekilen her bir rakam tekrar çekilişe dahil edilmeden 1 ila 34 (dahil) arasındaki rakamlardan çekilir. Sisal Şans sistemi sayesinde her bir çekiliş tahmin edilemez olup her kombinasyonun çıkma olasılığı aynıdır.

SEN SEÇ!

Kolonunu ister kendi seçtiğin sayılar ile istersen de Rastgele seçeneğini kullanarak sistem tarafından rastgele seçilecek sayılar ile oluşturabilirsin. Satış noktalarında satılan Şans Topu oyunu için ise ,kuponunu kendisi doldurmak istemeyenler için geliştirilen bu özellikle, kolon altındaki SEN SEÇ kutucuğu işaretlenir ve rastgele 5+1 numara ile şanslı kupon oluşur.

SİSTEM OYUNU

Sistem oyunu; çoklu oyun kombinasyonları geliştirir. Bir kolonda üst bölümden 5 numaradan fazla ve/veya alt bölümden 1 numaradan fazla işaretlenmesiyle sistem oyunu oynanabilir. Bu durumda birden çok kolon oluşturulur. Üst bölümden en fazla 10 numara, alt bölümden ise 14 numara işaretlenebilir.

Editör: Haber Merkezi