Şans Topu 19 Mayıs çekilişi tamamlandı ve 3 talihli binlerce TL ödül kazandı. Şans Topu sonuçlarına göre kazananlar belli olacak. Biletlerini sorgulayan çekilişseverler Şans Topu 19 Mayıs bilet sorgulama ekranını arıyor. İşte Şans Topu 19 mayıs sonuçları ve kazandıran numaralar. 

ŞANS TOPU SONUÇLARI ÖĞREN 19 MAYIS

Milli Piyango Online aracılığıyla bugünkü 19 Mayıs Şans Topu çekiliş sonuçları ve MPİ online bilet sorgulama detayları şöyle;

Haftanın iki günü; Çarşamba ve Pazar günü çekilişi gerçekleşen Şans Topu'nda çekiliş akşamı. Bu akşamki çekiliş www.millipiyangoonline.com adresinden canlı olarak yayınlandı. Çekiliş saat 20.00'de yapıldı. Çekiliş sonuçlarına göre 5+1 bilen 3 talihli 273.576,05 TL kazandı.

Şans Topu sonuçlar

ŞANS TOPU NASIL OYNANIR?

Şans Topu, 1 ila 34 (dahil) arasındaki beş rakamın ve 1 ila 14 (dahil) arasındaki bir rakamın sıra gözetilmeksizin doğru tahmin edilmesinden oluşur.

Bir oyun kombinasyonu, oyuncunun çekilişte tahmin edeceği 1 ila 34 (dahil) arasındaki beş rakamdan ve 1 ila 14 (dahil) arasındaki bir rakamdan oluşur.

Tek bir oyun kombinasyonunun (kolon) ücreti 2 TL'dir. Minimum oynama tutarı tek bir oyun kombinasyonun (kolon) ücretine eşittir.

Kazanan kombinasyon, her çekilişte iki farklı seriden çekilen rakamlardan oluşur : 1 ila 34 (dahil) arasındaki beş rakam ve 1 ila 14 (dahil) arasındaki bir rakam. Beş rakam, çekilen her bir rakam tekrar çekilişe dahil edilmeden 1 ila 34 (dahil) arasındaki rakamlardan çekilir. Sisal Şans sistemi sayesinde her bir çekiliş tahmin edilemez olup her kombinasyonun çıkma olasılığı aynıdır.

TÜM ÇEKİLİŞLER CANLI YAYINLANIYOR!

Şisal Şans’ın son teknolojiyi kullanarak oluşturulan teknik altyapı ile noter huzurunda gerçekleştirdiği çekilişler canlı olarak yayınlanmaya devam ediyor. Tüm çekiliş süreçleri “Dünya Piyango Birliği” (World Lottery Association) standart ve kurallarına uygun şekilde organize ediliyor ve en büyük öncelik şeffaflığa veriliyor.

Dünya Piyango Birliği sertifikalı, son teknoloji ürünü yeni çekiliş makineleriyle kurulmuş olan ve ŞANS MERKEZİ adı verilen çekiliş stüdyosunda düzenlenen çekilişler, www.millipiyangoonline.com sitesinden canlı olarak yayınlanıyor ve dileyen herkes çekilişe katılabiliyor.

Editör: Haber Merkezi