Şans Topu 7 Nisan 2021 çekiliş sonuçları bugün akşam açıklanacak. Milli Piyango İdaresi'nin gerçekleştirdiği Şans Topu çekilişinde 5+1 bilen talihliler büyük ikramiyeyi almaya hak kazanıyor. Binlerce vatandaş merakla Şans Topu sonuçları sorgulama ekranını aratıyor. Akşam  20:00'da başlayacak çekiliş için heyecan dorukta. Milli Piyango canlı çekiliş ekranı ile sonuçları takip edebilirsiniz. 

ŞANS TOPU SONUÇLARI SORGULAMAK İÇİN TIKLAYINIZ

ŞANS TOPU SON ÇEKİLİŞ SONUCU

Çekiliş no: 27 04/04/2021 - 20:00

3 - 8 - 11 - 13 - 19 + 5

ŞANS TOPU NASIL OYNANIR KURALLARI NEDİR?

Bir kolonun üst bölümünde 34, alt bölümünde 14 numara bulunmaktadır. 34 numara arasından 5, 14 numara arasından 1 tanesi işaretlenir.

Bir veya birden fazla kolon oynanabilir.

Tek kolon ücreti 2 TL’dir.

Şans Topu'nda sen seç sistemi!

Kolonunu ister kendi seçtiğin sayılar ile istersen de Rastgele seçeneğini kullanarak sistem tarafından rastgele seçilecek sayılar ile oluşturabilirsin. Satış noktalarında satılan Şans Topu oyunu için ise ,kuponunu kendisi doldurmak istemeyenler için geliştirilen bu özellikle, kolon altındaki SEN SEÇ kutucuğu işaretlenir ve rastgele 5+1 numara ile şanslı kupon oluşur.

Şans Topu sistem oyunu!

Sistem oyunu; çoklu oyun kombinasyonları geliştirir. Bir kolonda üst bölümden 5 numaradan fazla ve/veya alt bölümden 1 numaradan fazla işaretlenmesiyle sistem oyunu oynanabilir. Bu durumda birden çok kolon oluşturulur. Üst bölümden en fazla 10 numara, alt bölümden ise 14 numara işaretlenebilir.

Çoklu Çekiliş!

Çoklu Çekiliş seçeneği işaretlenerek birden fazla çekilişe katılınabilir.

İptal nasıl yapılır?

Doldurduğun kolonu oynamaktan vazgeçilirse ilgili kolonun altındaki iptal kutucuğu işaretlenerek, kolon iptal edilebilir.

Editör: Haber Merkezi