Belediye Başkanı Bilal Uludağ, Adana için yapılan organizasyonlara her zaman destek verdiklerini belirterek, "Adana'ya değer katacak her projede varız. Her zaman da olmaya devam edeceğiz. "dedi.

 Merkez Park içinde Seyhan Nehri kenarında geniş bir alanda kurulan Adana 3. Lezzet Festivali'nde yer alan Sarıçam belediyesi standı katılımcıların ve festivale gelenlerin ilgisi ile karşılaştı. Yöresel lezzetlerin yer aldığı Sarıçam Belediyesi standın gelen konuklara çeşitli ikramlarda bulunuldu. Belediye Başkanı Bilal Uludağ, gösterilen ilgiden doyalı memnun olduklarını ifade etti.

Başkan Uludağ, " Organizeyi yapan Adana Valiliğine başta Sayın Valimiz Mahmut Demirtaş ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Bu tür organizasyonlar, festivaller Adana'ya değer katar. Özellikle şehir dışından gelen misafirlerimiz Adana mutfağı ile yakından tanışma imkânı buluyor. Adana'yı belli bir süre de içinde ulusal ve uluslararası gündemde tutuyor. İç ve dış turizme hareket sağlıyor. Bu yıl yurt dışından katılan misafirlerimiz de oldu. 3 gün boyunca beklenen de daha çok ilgi oldu."diye konuştu. 

Editör: Haber Merkezi