Geçtiğimiz günlerde vatandaşların ortaklaşa kullandığı ; camiiler ,okullar , anaokulları ,sağlık ocakları, eczaneler, resmi daireler, otobüs durakları, bankalar ve bankamatikler , işyerleri gibi alanlarda dezenfekte çalışmaları yapan Sarıçam Belediyesi , Virüs tehdidi devam ettiği sürece dezenfeksiyon çalışmalarına devam edecektir.

Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ ; Virüs salgınının Ülkemizde de giderek yayılması üzerine vatandaşlarımızın hijyenine önem verip korumak adına kolonya dağıtarak , bilgilendirme broşürü ve ortak alanlarda dezenfeksiyon çalışmalarına devam önemlere devam edeceğiz dedi.

Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ ; “Virüs salgını nedeni ile hemşerilerimizi bilgilendirmek , korumak amacıyla tüm kalbimizle merhem olmak istedik. Salgını atlatıncaya kadar Tüm vatandaşların mümkün olduğunca evden çıkmamaları gerekiyor. Mecburi olarak evden çıkmak durumda iseler , mutlaka sağlık bakanlığımızca duyurulan koruyucu önlemleri alarak dışarıya çıkmalılar dedi. Birbirimize çok ihtiyacımız olduğu bu günlerde birlikte hareket ederek, İnşallah virüsü yeneceğiz , hep birlikte sağlıklı yarınlara...” dedi.

Editör: Haber Merkezi