Coronavirüs’e karşı başlatılan üst düzey tedbirler kapsamında ilçedeki kamu kurumlarından sosyal tesislere kadar birçok noktayı ilaçlayan ekipler, halkın yoğun kullandığı yerler öncelikli olmak üzere dezenfeksiyon çalışmalarına devam ediyor.

Sarıçam Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler ilçe sınırları içerisinde faaliyet gösteren Sağlık Kuruluşlarının tamamını dezenfekte etti. Ekiplerce; 41 Eczane, 3 adet 112 Acil Toplanma İstasyonu, 16 adet Sağlık Ocağı, 3 Özel Diş Sağlığı Merkezi ve 1 Özel Hastane dezenfekte edilmiş ve her hafta dezenfeksiyon işlemi devam etmektedir.

Başkan Bilal Uludağ, pandemi sürecinde vatandaşlarımıza daha sağlıklı ve daha temiz bir ortam sunmak için çalışmaya devam edeceklerini aktararak şunları söyledi;

“Pandemi sürecinde salgınla mücadele için kurduğumuz ekiplerimizle ilçemizdeki her bir cadde, sokak, park, bahçe ve doğal alanlarımızı temizliyoruz. Kurum ve kuruluşlarımızla iş birliği yapıp, pandemi sürecinin üstesinden gelmek için çalışıyoruz. Cami, Eczane, Sağlık Kuruluşları ve Sosyal Donatı Alanlarımızı temizlemeye ve dezenfekte işlemine devam ediyoruz.” 

Editör: Haber Merkezi