Bu doğrultuda ilçenin Akkuyu, Buruk, İstiklal, Cumhuriyet, Kürkçüler, Göztepe ve Ünlüce mahallelerinde devam eden tarla yolu açma ve yenile çalışmalarını yerinde inceleyen Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ, hasat mevsimi gelmeden tüm tarla yollarının açılarak, üreticinin hizmetinde olacağını belirtti.



İlçelerinde adeta gelenek haline gelen tarla yolu açma ve yenileme çalışmasına bu senede devam ettiklerini belirten Başkan Uludağ, her sene hasat öncesi ilçelerinde bulunan tarla yollarında bozulan yerlerde yenileme, yolu olmayan tarlalara ise yeni yollar açtıklarını kaydetti.



“HASAT MEVSİMİ BAŞLAMADAN TARLA YOLLARINI YENİLİYORUZ”
Sarıçam Belediyesi olarak her zaman üreticinin yanında olduklarına dikkat çeken Başkan Uludağ sözlerine şöyle devam etti “İlçemizde bulunan tarım arazilerinde, gerek yağışlardan ve gerekse de diğer etmenlerden dolayı yıpranan tarla yollarını yeniliyor, yolu olmayan yerlerde yeni yollar açıyoruz. Şuan ekiplerimiz Akkuyu Mahallesi, Buruk Mahallesi, İstiklal Mahallesi, Cumhuriyet Mahallesi, Kürkçüler Mahallesi, Ünlüce Mahallesi ve Göztepe Mahallesinde çalışmalarını tamamlamak üzere. Üreticilerimizin tarlalarına daha rahat ve hızlı bir şekilde ulaşımlarını sağlamak ve ürünlerini zamanında ve sıkıntısız bir şekilde hasat yapmalarına olanak sağlamak adına bu hizmeti gerçekleştiriyoruz. Çiftçilerimiz için büyük öneme sahip tarla yollarında gerek yağışlardan ve gerekse de diğer nedenlerden dolayı yıpranan yollarda yenileme, yolu olmayan tarlalarda yeni yol açma çalışmamız tüm hızıyla devam ediyor. Her sene bir klasik haline gelen bu çalışmamızı bu senede hasat mevsimi başlamadan tamamlayarak çiftçilerimizin hizmetine sunmayı planlıyoruz.”

Editör: Haber Merkezi