TARIK YILMAZ / YOZGAT

BELEDİYENİN 5 BİN PAKET GIDA DESTEĞİNE VATANDAŞ 2 BİN PAKETLE DESTEK VERDİ 

Yozgat’ın Sarıkaya Belediye Başkanı Ömer Açıkel’in “Gün, Dayanışma Ve Yardımlaşma Günüdür”  sloganı ile başlattığı kampanya ile ilçede yardım seferberliği başlattı. Belediye olarak 5 bin gıda paketi dağıtımı yapacaklarını duyuran Başkan Açıkel’in çağrısı kısa sürede vatandaşlardan destek buldu.

5 BİN PAKET BELEDİYEDEN 2 BİN PAKET HAYIRSEVERLERDEN

Başkan Açıkel’in bin paket gıda dağıtacaklarını duyurmasının ardından hayırseverler kısa sürede kampanyaya destek veren açıklamalar geldi. Belediyenin 5 bin paket gıda desteğine vatandaşlar da 2 saatin içerisinde 2 bin paketlik gıda desteği sözü geldi.

İşte Açıkel’in ilçede duyarlılık oluşturan açıklaması: “Evde kal çağrısına uyan ve bu sebeple maddi sıkıntı yaşayan hemşerilerimizin en azından kuru gıda ve temizlik malzemesi ihtiyaçlarını karşılamak için Belediyemiz hazırlıklara başladı. Bu zor günlerde birbirimize destek olmalıyız. Bu süreçte imkanı olan herkesi bu yardımlaşma kampanyamıza destek olmaya davet ediyorum.

"Sen De Var Mısın???” ÇAĞRISI SES GETİRDİ

Bu çağrının ardından kısa sürede ilçe genelinde yardım seferberliği başladı. Kısa sürede 2 bin paket gıda paketi daha toplandı. Her geçen saat yapılan yardımların oranı artıyor.

Editör: Haber Merkezi