Sarız Belediye Başkanı Baki Bayrak'ın yaptığı açıklamada; "Sizlerden aldığımız moral ve güçle; Sarız’ımıza yakışır hizmetlerimizi sırayla hayata geçiriyor, İlçemizin sorunlarını bir bir çözmeye devam ediyoruz" ifadelerini kullandı. Sarız Belediye Başkanı Baki Bayrak'ın yaptığı açıklama metnine aşağıda haber detayında okuyabilirsiniz.

 Değerli Halkımız;

Bizlere emanet edilen Sarız‘ımızı yaşanabilir hale getirmek ve halkımızın teveccühüne layık olabilmek için personel arkadaşlarımla birlikte içinde bulunduğumuz tüm olumsuzluklara rağmen çalışmalarımıza devam etmiş bulunmaktayız. 31.03.2019 Yerel Seçimleri itibarı ile devir aldığımız toplam ‘1.700.000,00 TL’ borcun beş ay gibi kısa bir süre içerisinde ‘1.100.000,00 TL’ sini ödemiş bulunmaktayız.

Vatandaşlarımızın daha modern ve daha gelişmiş bir İlçede yaşaması temel vizyonumuzu oluşturmaktadır. Sizlerden aldığımız moral ve güçle; Sarız’ımıza yakışır hizmetlerimizi sırayla hayata geçiriyor, İlçemizin sorunlarını bir bir çözmeye devam ediyoruz. Tüm çalışma arkadaşlarım ve şahsım, çevremize saygılı, her alanda gelişimi hedef alan belediyecilik anlayışımızla şeffaf, dürüst, ilkeli bir yönetim modeli izliyor ve bu doğrultuda her altı ayda bir yaptığımız iş ve harcamaları siz değerli halkıma ve kamuoyunun bilgisine sunacağımı bildiririm.

 

Editör: Haber Merkezi