Sarız Belediyesi, Korona virüse karşı caddeler köpüklü suyla yıkanarak dezenfekte edilirken Ekipler halkın yoğun olarak kullanıldığı Atatürk caddesini deterjanlı ve dezenfektanlı su ile yıkama faaliyetlerini tamamladı.

Belediye Başkanı Bayrak "Belediye ekiplerinin corona virüse karşı aldığı tedbirler, hız kesmeden devam ediyor. Özellikle toplu alanlarda ilaçlama çalışmaları, maske ve eldiven dağıtımını sürekli diri tutuyoruz.

Bunun yanı sıra, camiler, cemevleri,sosyal tesisler ve kamu binaları bulaşıcı hastalıklara karşı programlı olarak çalışması tamamladık ve rutin olarak da yapmaya devam ediyoruz. Kış biter bitmez maalesef korona salgını dünyayı sardı. Bir taraftan kıştan çıkışımızın temizliğini yapıyor bir taraftan da bu virüse karşı dezenfekte çalışmalarını belediyelerimiz vasıtası ile yürütüyoruz. Her yer dezenfekte ediliyor. Bu çalışmalarımız sürekli devam edecek. Biz bu salgın boyunca sakinleşen sokakları da temizlik için bir fırsat biliyoruz ve bütün hemşehrilerimize evde kalmalarını tavsiye ediyoruz.


Sarızlı kıymetli hemşerilerimizin de Sarız Kaymakamlığı bünyesinde kurulan ve Belediyemizin tam destek verdiği 'Vefa Destek Grubu' ile 65 yaş ve üstü hemşehrilerimizin temel ihtiyaçlarını karşılayarak, evde kalmaları noktasında bizlere yardımcı olduklarını görüyorum. Buradan kendilerine teşekkür ediyorum ve tekrardan evde kal SARIZ diyorum" ifadelerini kullandı.

Editör: Haber Merkezi