Sarız Belediye Başkanı Baki Bayrak, ilçede ilklere imza atmaya devam ediyor. Başkan Bayrak, göreve geldiğinde ilk iş olarak Belediye flamasını yenileterek Türk Bayrağı dikti.

Vatandaşlardan gelen yoğun talepler üzerine Sarız’a giriş noktası olan Karayolları Bakımevi mevkiine bu kez de Dev Türk Bayrağı dikilmesi için kolları sıvadı.

Başkan Baki Bayrak, İlçenin hakim tepelerinden olan Karayolları Bakımevi mevkiine çalışma ekibiyle gelerek 27 metre yüksekliğinde dev bayrak direğine 6 metreye 9 metre büyüklüğünde 56 metrelik bayrak yaptırdı.

İş makinelerin yardımıyla ilk olarak bayrak direği dikildi. Dev türk bayrağı daha sonra göndere çekildi.

Sosyal medya hesabından açıklama yapan Başkan Bayrak, “”İlçemizin her yerinden görülebilecek bu bayrağın Sarız’ın büyük bir arzusu olduğunu hatırlatarak, gelen bu anlamlı talebin hayata geçirmenin mutluluğunu yaşıyoruz.

Böylece Sarız’ın zirvesine al bayrağımızı dalgalandırmış olduk. Dalgalanan şanlı bayrağımızdır ve bağımsızlığımızın en temel göstergesidir. Her zaman en zirvede olmayı hak eden şanlı bayrağımızın bizlere her daim bu vatan için can veren aziz şehitlerimizi hatırlatmasını temenni ediyoruz” dedi.

Dev Türk Bayrağı merkez mahallerinin her yerinden görülebiliyor.

 

Editör: Haber Merkezi