Şarkıcı Güllü en popüler olduğu 90'lı yıllarda 4 yıllığına müziğe ara vermişti. Güllü müzikleri kadar özel hayatı ile de gündeme geliyor. Bugün Güllü Şarkılar Bizi Söyler'e konuk oluyor. Güllü müziğe küçük yaşlarda düğün salonlarında sahneye çıkarak başladı. Peki Şarkıcı Güllü kimdir, gerçek adı nedir? Şarkıcı Güllü kaç yaşında, nereli? İşte detaylar...

GÜLLÜ KİMDİR, KAÇ YAŞINDA, NERELİ?

Şarkıcı Güllü gerçek adıyla Gül Tut, 15 Ekim 1973, Kasımpaşa, Beyoğlu'nda doğmuştur. Güllü Türk fantezi müziği ses sanatçısıdır. Zor bir çocukluk geçiren ve küçük yaşlarda gece kulüplerinde şarkı söyleyerek kariyerine başlayan Güllü, 1973 yılında İstanbul'un Beyoğlu ilçesinde bulunan Kasımpaşa semtinde dünyaya geldi. 1988'de henüz 15 yaşındayken, düğün salonlarında şarkı söyleyerek sahneye çıktı. Yaşından dolayı gazinocuların kendisine iş vermeye cesaret edememesi yüzünden, okuluna dönmek zorunda kaldı. Ancak ailesinin maddi durumundan dolayı bir süre sonra okulu bırakıp şarkıcılığa devam etti.2008 yılında Kartal Yakacık'ta içki komasına giren sanatçı,hastaneye kaldırılmış ve tedavisinin ardından taburcu edilmiştir.

Güllü kimdir

GÜLLÜ EVLİ Mİ, ÇOCUĞU VAR MI?

1996 yılında büyük bir aşk yaşayarak evlenen ünlü şarkıcı Güllü, kariyerindeki en parlak dönemlerini yaşadığı zamanlarda evliliği nedeni ile müzik dünyasına ara verdi. Ancak, 2002 yılında boşanması ile birlikte hızlı bir dönüş yaptı. Müzik çalışmalarına devam etmeye başladı. Bir kez evlilik yapan Güllü'nün eski eşi Gürol Gülter'dir.

Güllü 1.62 metre boyunda, 56 kilo ve terazi burcudur.

Sosyal paylaşım sitesi Instagram'da @gulluofficial kullanıcı adıyla yer almaktadır.

ŞARKICI GÜLLÜ ALBÜMLERİ

1994 - Oyuncak Gibi
1995 - Yalan Sevgiler
1996 - Değmezmiş Sana
1998 - Kırılırım
2000 - Zalim Yar
2002 - Ve Ben
2004 - Hayatımın Yanlışı

Editör: Haber Merkezi