Sanatçı Hatice bugün Sabahın Sultanı Seda Sayan'ınprogramına katıldı. Şarkıcı Hatice programda yaptığı açıklamalar ve magazin konularıyla gündeme geldi. Şarkıcı Hatice Daha önce iki kez evlilik yapmıştır fakat çocuğu yoktur. Hatice bu günlerde sevgilisi Ali Kemal ile de gündeme geliyor. Hatice kimdir, kaç yaşında nereli?  Hatice evli mi? İşte hakkındaki detaylar...

ŞARKICI HATİCE KİMDİR?

Hatice Çarpar veya tanınan adıyla Hatice 42 yaşında ve İzmir Narlıdere doğumlu.
6 Aralık 1978'de İzmir'in Narlıdere ilçesinde doğdu. Müziğe düşkün olan ailesi henüz küçük yaşta iken bu konudaki yeteneğini keşfederek, bu yeteneği üzerine eğilmesi için teşvik ettiler. Aile toplantılarında ve düğünlerde amatörce şarkı söyleyerek başladığı müzik hayatına İner misin Çıkar mısın? isimli yarışma programında müzik dalında birinci seçilerek profesyonelce devam etme şansını yakaladı. 

ATV televizyonundan gelen sunuculuk teklifi ile bir süre Çürük Elma programını sunduktan sonra müziğe olan ilgisinin daha ağır basması sonucunda Eyüp sultan Musiki Cemiyeti 'ne kayıt oldu ve Nejat Yertut'tan ders aldı. Aynı zamanda Arif Sağ Müzik Okulu'na devam ederek müzik üzerine akademik kariyerinin yeterince olgunlaştığı kanısına vardıktan sonra profesyonel çalışmalara başladı.

1990'lı yılların sonunda müzik dünyasına giriş yapan sanatçı Farfara, Emiceoğlu Dursun, Kiraz, Kezban Yenge, Çıt Çıt adlı parçalarla hit oldu. Sanatçının kendisi gibi şarkıcı ilk eşi Güney Aydan 2003'te vefat etmiştir.

ŞARKICI HATİCE NEDEN GÜNDEM OLDU?

Şarkıcı Hatice Sabahın Sultanı Seda Sayan'ın bugün canlı yayın konuğu oldu ve sevilen şarkılarını seslendirdi. Şarkıcı Hatice Özel hayatı ve açıklamaları ile sık sık magazin basınında kendine yer bulmakta.

Hatice kimdir

HATİCE ALBÜMLERİ NELERDİR?

Hatice, Vol. 1 - 1999

Hatice, Vol. 2 - 2000

Hatice, Vol. 3 - 2002

Bitaneme - 2005

Canımın Ötesi - 2006

Tenin Tenime - 2008

Pardon - 2010

Çok Uzadı Bu Ayrılık - 2012

Teklileri

Aşk Kadınının Aşk Adamı - 2013

Sarmaş Dolaş - 2014

Kuşkulanma - 2016

Hüzünleri Sattım - 2017

Dert Olsun - 2019

Hoşçakal - 2020

Sensiz de Yaşanıyor - 2021

HATİCE'NİN SEVGİLİSİ ALİ KEMAL SARI KİMDİR?

Şarkıcı Hatice'nin şimdiki sevgilisi Ali Kemal Sarı, Beykent Üniversitesi'nde oyunculuk okuyor. Bunun dışında bir bilgi ise bulunmuyor. Yaklaşık 2 yıldır kendisinden yaşça küçük olan Ali Kemal Sarı ile aşk yaşayan ve nişanlanan şarkıcı Hatice evlilik için gün sayıyor.

Editör: Haber Merkezi