Fox TV ekranlarında yayınlanan Savaşçı dizisi final kararı aldı. Geçtiğimiz aylarda ekrana dönen Savaşçı dizisinin final kararı hayranlarını üzdü. Başrollerinde Sarp Levendoğlu, Murat Serezli, Ekin Mert Daymaz, Serenay Aktaş ve Anıl Tetik'in rol aldığı Savaşçı ne zaman final yapacak? Savaşçı neden final yapıyor? İşte merak edilen detaylar...

SAVAŞÇI NE ZAMAN FİNAL YAPACAK?

Savaşçı bu cumartesi yayınlanacak bölümü ile ekrana veda edecek.

Savaşçı final

SAVAŞÇI NEDEN FİNAL YAPIYOR?

4 sezon boyunca ekranalardı fırtına gibi esen, 5. sezonda da birbirinden ünlü isimleri kadrosuna dahil eden Savaşçı dizisi, beklenen izlenme oranını yakalayamadı. Tamer Karadağlı'nın diziye dahil olmasının ardından reytinglerde yükseliş yaşanırken eski başarısının gerisinde kaldı.

Ünlü oyuncu Tamer Karadağlı, Savaşçı dizisine veda ederken 6 yeni isimle anlaşma sağlandı ancak dizinin kaderini değiştirecek bir gelişme yaşanmadı. Berk Oktay'ın veda edip Yasak Elma'ya dahil olmasıyla birlikte düşüş yaşayan Savaşçı dizisi için kanal yönetimi kararını verdi.

SAVAŞÇI HİKAYE

Savaşçı, dünyanın en zor şartlarında görev yapan, akla gelebilecek tüm güçlüklere katlanan adanmış kahramanların, "Bordo Berelilerin" hikayesi.

"Söz konusu vatansa, gerisi teferruattır..!"

SAVAŞÇI KÜNYE

YAPIM: LİMON YAPIM

YAPIMCI: HAYRİ ASLAN

YÖNETMEN: ERAY KOÇAK

SENARYO: SÜLEYMAN ÇOBANOĞLU

UYGULAYICI YAPIMCI: AHMET BİRCAN

GÖRÜNTÜ YÖNETMENİ: ERHAN ERGÜN

MÜZİK: ZEYNEP ALASYA-CANER ÖZKAN

Editör: Haber Merkezi