Rana İdil ÖZDOĞAN

BOZKURT BİZİM, OTAĞ BİZİM, ERCİYES BİZİM
MHP Kayseri İl Binasında düzenlenen basın toplantısında konuşan İl Başkanı Serkan Tok, “Geçtiğimiz gün İP isimli partinin genel başkanı Meral Akşener ve yanında bulunan heyet, hangi aklı evvelin kılavuzluğunda olduysa Ülkücü Hareketin anılarının, hatıralarının olduğu Erciyes Zafer Kurultayı alanına, merhum Başbuğumuz Alparslan Türkeş’in, Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli’nin konakladığı otağın önüne götürülüp, heyet halinde sırıtarak Bozkurt işareti yaptırılmıştır. Otağa gidip poz verirseniz bu provokatifliktir. Bozkurt bizim, otağ bizim, Erciyes bizim” dedi.

DEZENFEKTE EDİLDİ
Yersiz ziyarete tepki gecikmedi. Kayseri Ülkü Ocakları Başkanı Ali Çelik, İP’liler şehirden ayrıldıktan sonra “Bütün ülküdaşlarımız müsterih olsun! Otağımız ve çevresi gül suyu ile pislikten arındırılmıştır. Yarın da dezenfeksiyon çalışmaları yapılacaktır” açıklamasında bulundu. Daha sonra ziyaretin yapıldığı alan dezenfekte edilerek temizlendi.



“ŞOV TİMİ KURDULAR”
MHP Kayseri Milletvekili İsmail Özdemir, “Başbuğ Türkeş’in izinden ayrılıp Papaz Ernest Renan’ın yoluna sapanların bir fotoğraf karesiyle şov timi kurduklarını ilan etmelerini tebessümle izliyoruz. Erciyes’in suyu serttir, mertlik ister!” açıklamasını yaptı.
MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy da, “Hainlerin elinden tutan, zillet ittifakına tutunan, Ülkücülere haydut diyecek kadar çukurlaşan, Türk düşmanlarına gülücükler saçan İP’çilerin Kayseri’de Bozkurt yapmaları tenakuz uçurumudur! Bozkurt işareti yapan ellerin önce temiz olması ahlak şartıdır! Açığa düştünüz, İYİ mi?” ifadelerini kullandı.

Editör: Haber Merkezi