Star TV’nin sevilen dizisi Sefirin Kızı, 15. Yeni bölümle yine izleyicilerini ekranlara kilitleyecek. Menekşe konağa gelir ve hamileliğini kullanarak ve konaktakilere kâbus gibi günler yaşatır. İşte, Sefirin Kızı 15. yeni bölüm fragmanı ve diğer ayrıntılar…

YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Gediz, Sancar’ın katil olmasını önler ve onu vazgeçirir ancak bu sefer de kendisi Akın’a olan öfkesine öfkesinin kurbanı olur. Devamlı içine taşıdığı yükler, Gediz’i katil olmanın sınırına getirir.

Sancar, Menekşe’nin hamile olduğunu anlar ve can almanın değil can vermenin en büyük sınavı olduğunun farkına varır. Şimdi, bu haberi Melek’e ve Nare’ye nasıl vereceğini düşünmektedir.

Düşük tehlikesini kullanan Menekşe konağa geri döner ve konakta yaşayanlara kabus gibi günler yaşatır. Fakat Gülsiye de onun için kabus gibi planlar hazırlamaktadır.
Sancar’dan Menekşe’nin hamile olduğu haberini alan Nare, içinde bulunduğu duruma uzaktan bakarak her şeyi daha iyi görebilme imkanı elde eder. Sancar’ı, kendisini ve dokuz yıldır yaşadıklarını analiz etme fırsatı gören Nare, yaşadıkları aşkın ve sevdalarının gerçekten imkansız olduğunu görür.



SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Nare ve Sancar arasında ölümünebir savaş başlar. Sancar intikamını almaya yemin etmiştir ancak Nare de Sancar’a o intikamı aldırtmamaya yemin etmiştir..

Nare artık yumuşak davranmayı bırakır ve tüm gücüyle ve acımadan Sancar’a saldırır. Melek’in annesi gibi babasız bir kız olmasına izin vermeyecektir. Sancar’ın katil olmaması için her yolu mübah görmektedir. Bu nedenle konakta kalmaya bile razı olur.



Sancar da  Nare’nin açmış olduğu aynı sertlikle karşılık verir. Sonuna giden yolda bütün hesaplarını kapatmaya başlar. Tek gayesi, onun yokluğunda herkesi güvence altına almaktır. En başta da kızıyla Nare’yi.

Ama Gediz, Sancar’ı en hassas yerinden vuracaktır. Nare’ye olan sevdasından ve kıskançlığından. 

 

Editör: Haber Merkezi