Yıldıray Çiçek / TÜRKGÜN

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, son terör olayları ve belediye bünyesinde çalışan PKK’lılara yönelik yapılan operasyonlar için ne demiş diye sosyal medya sayfasına girdim. Tipik bir Kılıçdaroğlu modeli gördüm. O da “YPG terör örgütü değil, vatanını koruyan oluşum” dedikten sonra, YPG’nin şehit ettiği askerimizin cenaze törenine katılıyor ya… Vahap Seçer de Mersin’deki terör saldırısında kahramanca çatışarak şehit olan polisimizin cenaze törenine katılmış ve sosyal medya sayfasından fotoğraflarıyla birlikte şu sözleri paylaşmış:

Mersinliler #Mersin‘e sahip çıkacak, üzerine oynanan oyunları boşa çıkaracaktır.

Bir insanlık suçu olan terörü, destekçilerini ve medet umanları lanetliyorum!
Şehidimiz #SedatGezer’e Allah’tan rahmet, yakınlarına sabır diliyorum. Başımız sağ olsun.

Bu sözlerin sahibi kim?

Yerel seçimlerden sonra seçim başarısını “Bu zafer aynı zamanda HDP’nin başarısıdır” diye kutlayan kişi

“Beraber zafer kazandık” dediği HDP kim?

Terör örgütü PKK’nın siyasi uzantısı…

Vahap Seçer şehidimizin cenazesinde pozlar verip, sosyal medya sayfasında bu edebiyatı parçaladığı vakitlerde, aralarında Mersin Büyükşehir Belediyesi Basın Daire Başkanı Bedrettin Güneş’in de olduğu 18 Belediye çalışanı ve toplamda 30 şüpheli hakkında operasyon yapılıyordu.

Mersin Büyükşehir Belediyesi Basın Daire Başkanı Bedrettin Güneş aslında seçimlerden hemen sonra Strateji Geliştirme Daire Başkanı olmasıyla HD(P)KK kimliği üzerinden çok tartışılmıştı. Bedrettin Güneş, terör örgütü üyesi olmaktan geçmişte 4 yıl hapis yatmış birisidir.

Bedrettin Güneş, geçtiğimiz yıllarda “Mersin’de PKK’lı daire başkanı belediye çalışanlarına kan kusturuyor” başlıklı haberle gündeme gelmişti.

Mersin Büyükşehir Belediyesi Basın Daire Başkanı Bedrettin Güneş’in teröristlerle ve teröristbaşı Öcalan’ın posteri altında pozları çıktı. Vahap Seçer, kadrosunu böyle PKK’lılardan seçmiş herhâlde?

Kimliği, geçmişi, söylemleri, fotoğrafları alenen ortada olan birini Vahap Seçer en stratejik görevlere niçin getirmiştir?

Vahap Seçer’in para akıttığı ve Basın Danışmanı olduğu iddia edilen Serdar Akinan’ın da “Kandil Dağın Gölgesi” isimli PKK propaganda filminin yönetmenliğini yaptığı ortaya çıkmıştı.

Daha derinlemesine araştırılsa neler çıkacak neler… Ülkücüleri işten çıkar, Ülkü Ocaklarına haddini aşan sözlerde bulun sonra PKK’lıları Belediyeye doldur. MHP’nin Mersin Büyükşehir Belediyesini kaybetmesi için her türlü şeytanlığı yapan Meral Akşener- Burhanettin Kocamaz ikilisi, aranızdan su sızmayan Vahap Seçer’in PKK’lılardan seçtiği kadrosuna bir yorumunuz var mı?

Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin Kurban Bayramı’nda şehir geneline astığı afişler çok büyük tartışmaları da beraberinde getirmişti. Belediye Başkanı CHP'li Vahap Seçer'in adının yer aldığı afişlerde kullanılan, "(P)aylaşmanın, (K)aynaşmanın ve (K)avuşmanın" kelimelerinin baş harflerinin alt alta sıralanmasıyla oluşan 'PKK' kelimesi herkesi dehşete düşürmüştü.

Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin Basın Daire Başkanı Bedrettin Güneş’in kimliğine bakıldığında bu gibi hâllere şaşırılacak bir şey olmadığı artık anlaşılmıştır. Şehit cenazesinde pozlar veren, şehidimizin ardından sosyal medyada edebiyat parçalayan Vahap Seçer sen de utanma namına bir şey yok mu? Şehitlerimizin katillerine sahip çıkıp, onlara belediyede en önemli kadroları açıp nasıl şehit istismarı yapıyorsun?

Bunları yapmış birisi olarak, katıldığın cenaze töreninde şehidimizin o güzel yavrularından hiç mi utanmadın Vahap Seçer?

Sana da, senin gibi adamı Mersin’e layık gören parti yönetimine de yazıklar olsun… Bak Vahap Seçer bak… Şu yavrunun yüzüne bak… Bu şehit çocuklarının ahı seni de, Kılıçdaroğlu’nu da perişan edecektir. Utanmaz adamlar…

Editör: Haber Merkezi