Rasim Öztekin'in vefatı nedeniyle Seksenler dizisinin oyuncu kadrosunda ve senaryosunda değişikliğe gidildi. Seksenler dizisi yeni sezonunda sürpriz oyuncular ile yeni sezona hazırlanıyor. Seksenlerin yeni bölümlerinde birçok yeni oyuncu katılacak. Fehmi karakterine hayat veren Rasim Öztekin, dizi ekibini derinden etkilemişti. Dizi severler, Seksenler ne zaman başlayacağını araştırıyor.

Seksenler dizisi yeni bölümlerinin başlamasına çok az bir süre kaldı. Diziye katılan oyuncular arasında Zeynep Sever Demirel, Reha Özcan, Burcu Altın Deprem ve Efe Deprem yer alıyor. Ayrıca Çağatay karakterini oynayan İlker Ayrık diziye yeniden dönüyor. Hatırlanacağı üzere 8. sezonda hafta içi günleri yayınlanan Seksenler dizisi, Fehmi karakterini oynayan Rasim Öztekin'in ani vefatı sonrasında çekimlerine ara vermişti. Yeniden yapılanan dizi, 9. sezonunu yaz aylarında haftada bir yayınlanmak üzere seyircisiyle buluşacak.

SEKSENLER OYUNCU KADROSUNDA KİMLER VAR?

Eski Fenerbahçeli kaleci Volkan Demirel'in eşi ve 2009 Belçika Güzellik Kraliçesi Zeynep Sever Demirel, Seksenler ailesine Çağatay'ın Belçikalı eşi Amelie olarak katılıyor. Çağatay rolünde izlediğimiz İlker Ayrık, hikaye gereği uzun zaman önce Belçika'ya gitmişti. Dizide bir süredir Belçika'da olan Çağatay bu sezon sürpriz bir şekilde mahalleye geri dönüyor. Belçika'da herkesten gizli evlenen Çağatay, Belçikalı eşi Amelie ile beraber Rukiye'nin karşısına çıkıyor.
İzleyicinin birçok sinema ve televizyon projesiyle yakından tanıdığı Reha Özcan da Seksenler kadrosuna edebiyat öğretmeni olarak katılıyor. Ayrıca diziye mahallenin lisesi ve oradaki öğrenciler de dahil oluyor. Burcu Altın Deprem ve Efe Deprem ise Gülden ve Ahmet'in günümüzdeki kızı ve damadı rolleriyle ekranlara gelecek.

Öte yandan Nazlı karakterini oynayan Yasemin Conka'nın ise diziden ayrıldığı öğrenildi. Yasemin Çonka yeni başlayan Aşkın Tarifi dizisinde rol alıyor.

Seksenler dizisinin oyuncu kadrosunda; Özlem Türkad (Rukiye), Ayşe Tolga (Gülden), Şoray Uzun (Ahmet), İlker Ayrık (Çağatay), Berat Yenilmez (Sami), Begüm Öner (Elvan), Ceyhun Fersoy (Şahin), Zeynep Sever Demirel (Amelie), Necmi Yapıcı (Mesut), Reha Özcan (Öğretmen), Onur Dilber (Rıza Çakıroğlu), Faruk Sofuoğlu (Bahtiyar), Hacı Ali Konuk (Bekir), Erdem Baş (Aret), Hakan Bulut (Ali), Deniz Oral (Hilmi), Eray Yasin Işık (Nevzat), Baran Karaoğlan (Tuncer), Zeki Yılmaz (Levent), Bektaş Erdoğan (Semih), Suzan Kardeş (Fato Ana), Burcu Altın Deprem, Efe Deprem gibi isimler yer alıyor.

SEKSENLER YENİ SEZON YENİ BÖLÜM NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Geniş oyuncu kadrosuyla 2012'den beri yayınlanmaya devam eden Seksenler dizisinin 9. yeni sezonu, 24 Haziran 2021 Perşembe günü saat 20.00'de TRT 1'de izleyicisiyle buluşacak. Dizinin haftada bir yayınlanacağını belirtelim. Seksenler tüm bölümler izlemek için dizinin Youtube kanalını ziyaret edebilirsiniz.

Editör: Haber Merkezi