Ünlü türkücü Alişan'ın 4 haftadır yoğun bakımda tedavi gören kardeşi Selçuk Tektaş hayatını kaybetti. Bu haberin ardından Selçuk Tektaş ve eşi hakkında araştırmalar hız kazandı. Selçuk Tektaş'ın eşi Merve Tektaş kimdir, kaç yaşında? gibi soruların yanıtları merak konusu oldu. İşte tüm merak edilenler...

SELÇUK TEKTAŞ HAYATINI KAYBETTİ!

Ünlü şarkıcı Alişan'ın kardeşi ve aynı zamanda menajeri olan Selçuk Tektaş (41) Maslak'ta tedavi gördüğü özel hastanede hayatını kaybetti. Selçuk Tektaş'ın vefatının ardından birçok ünlü isim, Alişan'a başsağlığı diledi.

Merve Tektaş

SELÇUK TEKTAŞ'IN EŞİ MERVE TEKTAŞ KİMDİR?

Evlenmeden önde "Pehlivan" soyadını taşıyan Merve Tektaş ve Selçuk Tektaş 2009 yılında nikah masasına oturmuştu. Hakan Altun ve Ceylan gibi ünlü simaların da düğünlerine katıldığı çiftin nikah şahitliğini İbrahim Tatlıses ve Çağla Şikel yapmıştı. Çocuklarının babası Selçuk Tektaş'ı koronavirüs nedeniyle kaybeden Merve Tektaş'ın 2 kızı var.

MERVE TEKTAŞ'TAN EŞİ SELÇUK TEKTAŞ'A ACI VEDA!

Merve Tektaş eşi Selçuk Tektaş son yolculuğuna uğurlanırken ağıtlar yaktı. Tektaş, 'Beni hiç üzmedin, hakkım helal olsun. Selçuk ne olur gitme' sözleri ile yürekleri dağlarken Alişan ayakta durmakta güçlük çekti. Acılı eş, tabutun araca yüklendiği gördüğünde 'Gitme, gitmesin lütfen. Selçuk hakkım sana helal olsun. Teşekkür ederim her şey için. Beni hiç üzmedin sen' sözleri ile feryat etti.

Editör: Haber Merkezi