Haber sayfalarını açtığımda terörist Demirtaş’ın resminin yanında “Türkiye hepimizindir. Hepimiz birlikte Türkiye’yiz. “ cümlelerini gördüm. Tam “Herhalde terörist Demirtaş’ın fotoğrafıyla bu sözleri teknik hata sonucu yan yana getirdiler” diye düşünürken, haberin içeriğini tıkladığımda bu sözlerin terörist Demirtaş’ın attığı son twitlere dair bir haber olduğunu gördüm. Evet evet yanlış duymadınız, bu sözler terörist Demirtaş’a aitmiş…

          O sırtlan olup Türk devletine kafa tuttuğu günlerde “Özerklik ilan edeceğiz” diyordu, “Benim vatanım Kürdistan” diyordu. “Kürdistan kendi küllerinden doğuyorsa, Kürdistan Ortadoğu’nun orta yerinde bir güneş gibi ışıldıyorsa dostlarımız, ‘et ve tırnağız’ diyenler bundan mutluluk duymamalı. Güç verilmeli, omuz omuza olunmalı. Gelecek yüzyılda Kürdistan statüsü olacak. Belki federal devletleri, belki bağımsız devletleri olacak” diyordu, Doğu ve Güneydoğu’da terör temizliği yapan askerimize ve polisimize “Gazetelere bakın büyük temizlik operasyonuymuş… Siz kimsiniz ya? Siz kimi nereden süpürüyorsunuz? Siz ancak bu toprakların kanalizasyonunu temizlersiniz. “ diye hakaret ediyordu…

          Sicili Türkiye’ye ihanetle dolu olan, yerel seçimlerde HDP’lilerden CHP ve İP’e oy isteyen terörist Demirtaş şimdi MHP’nin sloganlarına sığınıyor. Selo(kan) aklınca Selo(can) rolleri oynuyor.

“Biz Türkiye’yiz, birlikte Türk milletiyiz”

Adımız bir, anımız bir, acımız bir. Biz büyük bir aileyiz. Kuzeyden güneye, doğudan batıya; tek yürek, tek bileğiz. Biz Türkiye’yiz.

Biz biriz, beraberiz. Biz büyük bir aileyiz. Biz Türkiye’yiz.

Nitekim biz Türkiye’yiz. Biz Türk milletiyiz. Birlikte çok daha güçlüyüz.

Biz Cumhur İttifakı’yız, biz Türk milletiyiz, biz Türkiye’yiz!

          Bu sözler çeşitli zamanlarda kullanılmış MHP Lideri Devlet Bahçeli’ye ait sözlerdir. Bir zamanlar MHP’nin seçim müziği de “Hep Birlikte Türkiye’yiz” ismini taşıyordu. Yani MHP ile özdeşleşmiş sözlerdir. MHP’den sonra AK Parti hükümeti de buna yakın sözlerle hem slogan, hem seçim müziği yapmıştır.

          Terörist Demirtaş, terörle mücadelede tavizsiz, kararlı duruşundan dolayı bir zamanlar “Kan dökülmeye başlayınca Bahçeli’nin yüzüne can geldi. Şimdi büyük bir mutluluk ve şehvetle konuşuyor. Gözlerinin içi parlıyor. “ dediği MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin sözlerini kullanmaya başladı…

          “Hangi dağda kurt öldü?” derler ya, biz de ona “Kandil Dağı’nda yine sırtlanlar mı öldü?” diye soralım… Korkuyla MHP sloganlarını mı kullanmaya başladın Selo(kan) ?

          “Arkama Kemal Kılıçdaroğlu’nun, Meral Akşener’in, Ahmet Davutoğlu’nun, Temel Karamollaoğlu’nun, Ali Babacan’ın desteğini aldım, topluma da biraz ‘Türkiye hepimizindir. Hepimiz birlikte Türkiye’yiz’ sloganlarıyla şirin görüneyim” taktiği mi bu?

          Hendek-çukur olaylarında PKK’lı teröristleri “Bugün küçümsediğiniz barikat, hendek dediğiniz şey darbeye karşı direniştir. Darbe yapılmıştır. Buna karşı toplum sessiz mi kalacak?” diyerek, “Cizre, Sur, Nusaybin, Silopi kahramanca direniyor. Bu halk boyun eğmiyor. Yarın Kürt halkının tarihi yazıldığında bugünler çok özel olarak tarihe not düşülecektir. Cizre, Sur, Silvan, Nusaybin, Gever, Kerboran, Derik, Silopi, Şırnak... Gerçekten tarih yazıyorlar” diyerek, “Hendek kazanların alnından değil, ellerinden öpüyorum” diyerek azmettiren ve 793 askerimizin, polisimizin şehit edilmesinde bizzat başaktörlüğü olan terörist Demirtaş, o günlerde niye “Türkiye hepimizindir. Hepimiz birlikte Türkiye’yiz“ diyemiyordu?

          Türkiye’deki Kobani olaylarında HDP Genel Merkez resmi sosyal medya sayfasından “Şu anda toplantı halinde olan HDP MYK’dan halklarımıza acil çağrı, Kobani’de durum son derece kritiktir. IŞİD saldırılarının ve AKP iktidarının Kobani’ye ambargo tutumunu protesto etmek üzere halklarımızı sokağa çıkmaya ve sokağa çıkmış olanlara destek vermeye çağırıyoruz” açıklaması yaptırarak 52 kişinin ölümüne neden olan terörist Demirtaş, o günlerde niye “Türkiye hepimizindir. Hepimiz birlikte Türkiye’yiz“ diyemiyordu?

          Terörist Demirtaş, Kemal Kılıçdaroğlu ve diğer yancılarının “Demirtaş niçin hapiste, suçu nedir?” dediği zaman suçsuz olmuyor. Terörist Demirtaş, kimsenin inkâr edemeyeceği bir şekilde şehitlerimizin katillerini azmettirendir. Kılıçdaroğlu ve yancıları “Demirtaş serbest bırakılsın” diyorsa, hendek-çukur olaylarında kaybettiğimiz 793 şehidimizin katilleriyle suç ortaklığı yapmaktadır. Bunun lamı cimi yoktur. Aksini iddia eden buyursun ispatlasın…

          MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin teşkilatlara yönelik yayınladığı 13. Olağan Büyük Kurultay Genelgesi’nde “Terörist Demirtaş’ın tutukluluğunu adalet ve demokrasinin yokluğuna bağlayan Kılıçdaroğlu, bu izansız üslubu kanalıyla PKK’nın gölgesine sığınmıştır” ifadesiyle, kimin nereye sığındığına işaret etmiştir.

          Selo(Kan)’dan Selo(Can) yaratmaya çalışanlar bunun mümkünatı yok… CHP’yi PKK’nın siyasi kampına çeviren Kemal Kılıçdaroğlu, bu konuda ne yaparsan yap Demirtaş’ın terörist sicilini temizleyemezsin…

          Siyasiler ne destek verirse versin, hukuk ne karar verirse versin onu kimse terörist kimliğinden kurtaramaz.