Tahir’in, Nefes’i yangının olduğu bölgede baygın hâlde bulduğu nefes kesen bir bölümle sezon finali yapan Sen Anlat Karadeniz, ATV ekranlarına yeniden dönmeye hazırlanıyor. 54. Bölümle seyircisiyle buluşacak olan Sen Anlat Karadeniz yeni sezon fragmanı ve dizinin yayın tarihi haberimizde…

SEN ANLAT KARADENİZ YENİ SEZON NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Sen Anlat Karadeniz hayranlarının heyecanla beklediği yeni sezonun başlama tarihi ve yeni sezonun ilk bölümü olan 54. Bölümün fragmanı ATV’nin resmi sitesinden izleyiciyle paylaşıldı. Buna göre SEN Anlat Karadeniz,  4 Eylül Çarşamba günü bomba gibi bir bölümle ekranlarda olacak.

SEZON FİNALİNDE NELER YAŞANMIŞTI?

2 sezon boyunca izleyicisine çeşitli duygular yaşatan, yürek sızlatan olayların ardından derin bir oh çektiren fenomen dizi Sen Anlat Karadeniz, sezon finaline girerken yine seyircisine heyecanın doruklarda olduğu bir akşam yaşattı. Melek, Genco’nun kendini kaçırması üzerine, kendilerini kilitleyip yangın çıkarmıştı. Herkes, Yangından haberdar olan herkesin, Melek’i kurtarmak için seferber olmasıyla Melek ve Genco kurtarılmıştı.

KAÇIRDIĞINIZ TÜM BÖLÜMLERİ İZLEMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN

Nefes, Hazan ile bir araya gelerek Melek’i konuşturmak için çaba sarf etmiş ve bu çabaları sonuç vermişti. Nefes’in kendini anladığını hisseden Melek, başından geçen kötü olayları Nefes’e anlatmıştı. Bu durumdan hiç hoşlanmayan Genco ise başından beri düşman olduğu Kalelileri yıpratmak ve itibarlarını zedelemek için elinden geleni yapacaktı. Kinine yenik düşen Genco, Nefes’i kaçırmış ve onun yakarışlarına kulak asmamıştı.

Bu sırada Nefes’İn hastanede olduğu ve acil ameliyat geçirmesi gerektiği haberi ulaşan Tahir, hızla Nefes’e koşmuş, ancak onun kaçırıldığını anlayınca sinir krizi geçirmişti. Hazan sayesinde Nefes’in nerede olduğunu öğren Tahir, hızla oraya koşmuş ve baygın yatan Nefes’i bulmasıyla sezon finalli sona ermişti.  

 

 

Editör: Haber Merkezi