Sen Çal Kapımı 38.yeni bölüm fragmanı diziyi merakla takip edenler için yayınlanmıştı. Sürprizlerle ve heyecan dolu sahneleriyle dizi severlerin gönlünü fetheden Sen Çal Kapımı 38.yeni bölümde olayların yine ardı arkası kesilmiyor. Sevenlerinin merakla beklediği Sen Çal Kapımı 38.bölüm izle detayı haberimizde.

SEN ÇAL KAPIMI 38. BÖLÜM İZLE

Sen Çal Kapımı 39. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Sen Çal Kapımı 38.yeni bölümü ile bugün izleyiciyle buluşacak. Dizinin sona ermesinin ardından yeni bölüm fragmanının yayınlanması bekleniyor.

“Sen Çal Kapımı” dizisinin 38. bölümde neler olacak?

Eda ve Serkan havaalanında karşılaşırlar ama hiç umulmadık bir biçimde Eda’yı derinden etkileyen olay Serkan’ın rahatsızlığı olur ve zor bir karar vermek zorundadır. Diğer taraftan Selin ise vazgeçmemeye kararlıdır. Serkan’ı yaşadığı rahatsızlık ve sonrasında gelişen olaylar onu hayatıyla ilgili radikal kararlar almaya itti. Serkan’ın yeni kararları ise herkesi şaşkına çevirmiştir. Serkan ve Eda aşklarına yeni bir başlangıç yapmak için aradıkları fırsatı bulabilecekler mi?

SEN ÇAL KAPIMI 37. SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Eda, Selin'in hamilelik haberinden sonra Serkan'dan uzaklaşmaya karar verir. Serkan ise, Eda'nın bu tavrı karşısında şoke olur ama Eda'nın kafa karışıklığına rağmen aşklarına tutunmaya çalışır. Bu sefer Eda için savaşacak olan Serkan'dır. Eda ise, Selin'in gerçekten hamile olup olmadığının peşine düşer. Selin gerçekten hamile mi? Yoksa her şey bir oyun mu?

Editör: Haber Merkezi