Türkiye’nin hatırı sayılır (oldukça çok) vatan hainlerinden Ali Babacan, MHP Lideri Devlet Bahçeli’yi hedef alarak “Bildiği tek şey: Öfke, nefret, şiddet. Bildiği başka bir şey yok. “demiş... MHP Lideri adam olana mı öfkeli yoksa senin gibi vatan hainlerine mi Ali Babacan?

          Ali Babacan sen “Uygun zemin olduğunda Anayasanın ilk 4 maddesinin değiştirilmesi konuşulabilir” diyen vatan haini değil misin? Sen ve senin gibiler nasıl bir dil bekliyorsunuz? Ne bekliyorsunuz? Sayın Bahçeli, seni ve senin gibileri Türkiye Cumhuriyeti’ni parçalama düşünceniz yüzünden övecek mi?

          Hendek-Çukur-Kobani olaylarında PKK’lı teröristleri azmettirerek binlerce insanın ölümünde azmettirici olan PKK’lı terörist için “Demirtaş’ın temsil ettiği siyasi çizginin önü ne kadar açık olursa, siyaset içinde olursa Türkiye için o kadar faydalıdır. “ diyeceksin...

          Onbinlerce insanın ölümünden sorumlu, binlerce askerimizi, polisimizi şehit eden PKK’lı teröristlere “PKK’lının ölüsüne de dirisine de sahip çıkacağız”, “PKK’lıların cenazesine katılmayan HDP milletvekillerine soruşturma açtırırım” diyerek sahip çıkan terörist Demirtaş’ın önü açık olsun diyeceksin, sonra vatan hainlerine haddini bildiren MHP Lideri Devlet Bahçeli’ye “Bildiği tek şey: Öfke, nefret, şiddet. Bildiği başka bir şey yok. “diyeceksin...

          Ali Babacan eğer düzeleceksen Allah akıl, fikir, karakter versin. Düzelmeyeceksen eğer senin Allah belanı versin.

          MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin durduğu nokta, Hz. Ali’nin (r.a) ifade ettiği “Şahsınıza yapılan kötülüğü affedin, milletinize yapılanı affetmeyin” noktasıdır.

“Sırtımızı PKK’ya dayadık” diyen, terör örgütü PKK’nın uzantısı HDP’nin her şeyine sahip çık.

          PKK’lı teröristlerin serbest bırakılması propagandasını yap. Her fırsatta FETÖ’cüleri serbest bırakacağını söyle.

          Savaş meydanlarında emperyalistlere karşı kanla-canla verilen mücadeleyle kurulmuş Türkiye Cumhuriyeti’nin Anayasasının ilk dört maddesini yine emperyalistlerin isteği ölçüsünde değiştireceğini söyle...

          Tüm bu özet haline bakmadan, sana ve senin gibi vatan hainlerine gül mü uzatılmasını bekliyorsun?

          Ali Babacan, MHP Lideri Devlet Bahçeli size gül uzatmaz. Sizin gibi vatan hainlerine sözleri kurşun gibi ağır olur. Sizin gibilere karşı öfkesi dinmez. Çünkü onun için Türk milletinin birliği, bütünlüğü ve geleceği her şeyin üzerindedir. Türk milletinin birliğini, bütünlüğünü bozacak, geleceğini tehlikeye atacak her oluşum, her kişi MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin hedefindedir.

          Bu konuda hangi mücadeleyi verdiyse hepsinde haklı çıkmış Devlet Bahçeli gibi bir lidere, söylediğin her söz İngiliz sinek vızıltısıdır Ali Babacan...

          Devlet Bahçeli Türk milliyetçiliğin Lideri olarak her türlü haine ve her türlü ihanete öfkelidir ve bunlara karşı her türlü şiddetli mücadele taraftarıdır.

          MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin anlaşılır ve makul bir hali vardır. Peki, sen niçin her türlü hain ve ihanet karşısında beşlik simit gibi kırışıyorsun Ali Babacan?

         Neden Terörist Demirtaş dendiği vakit kırıtıyor, etki ajanı Kavala dendiği vakit kırışıyorsun? HDP dendiği vakit neden kanın cıvıyor?

Sebebi ne?

İngilizlerin oyuncak bebeği olman mı?

          Türkiye’nin başına bela olacak ve veba saçacak DEVA’yı İngiliz Büyükelçilerle yaptığın istişareyle kurman mı?

Nedir bu hainlere yumuşaklığın, nedir bu ihanetlere kucak açtığın?

          Ali Babacan Türk milliyetçilerinin, Ülkücülerin senin gibi vatan hainlerine karşı mücadelesi öfkeli ve nefret dilinde sürecektir.

         MHP’nin Türk milliyetçiliğini, Ülkücülüğünü beğenmeyen ve 40 kapı gezmiş Başdanışmanın Ramiz Ongun’a sor. MHP’liler, Ülkücüler bu mücadelenin peşini bırakmayacaktır.